Opskrift: Hjemmelavet salsa

Slut med købe-salsa – denne lækre, sprøde og friske salsa er uundværligt tilbehør til alt fra tortilla til burgere.

Skrevet af Imerco, d. 27-05-2021 i Inspirér mig

Pift enhver aftensmad op med denne lækre, hjemmelavede salsa som tilbehør.

Det kan tilmed være, at du vil gå all in på et mexicansk tema en dag? Så er denne opskrift uundværlig!

Salsaen egner sig også som tilbehør til eksempelvis lune nachos med ost, i burgere eller til fisk. 

Psst, nederst i artiklen finder du en video, der viser hvordan salsaen laves.

Det skal du bruge

  • 250 g. cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 tsk. sukker
  • 1,5 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg i din minihakker, og kom det i en skål.
  • Hak derefter tomaterne sammen med koriander og tilføj det til din løgblanding.
  • Tilføj til sidst sukker og olivenolie til skålen og smag din salsa til med salt og peber.

Husk, at når du bruger en minihakker, kan du altid selv bestemme, hvor grov eller fin din salsa skal være. Du giver den nemlig bare et par ekstra omdrejninger, hvis du vil have den ekstra fin.

Se alle Green Tools fra Eva Solo

Relaterede artikler

Sådan dækker du et farverigt julebord
Inspirér mig

Sådan dækker du et farverigt julebord

Cremet espressomartini til at runde ugen af med
Inspirér mig

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Sådan holder du nytår anno 2017
Inspirér mig

Sådan holder du nytår anno 2017

Nem julemad - pulled duck i slowcooker
Inspirér mig

Nem julemad - pulled duck i slowcooker