KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud
(6)

Holmegaard Future Vandglas

25 cl - Mundblæst glas

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

I 2000 gav Peter Svarrer sit bud på fremtidens vandglas, og resultatet blev Future: Et unikt designet drikkeglas, der i dag – og for fremtiden – passer perfekt på det moderne, danske spisebord. Samtidig understreger Future designerens grundholdning til, at brugsgenstande skal lyse op i hverdagen.

Hver del er mundblæst, og der kan derfor forekomme luftbobler, der er med til at give glasset charme og sjæl. Future tåler max 55° C i opvaskemaskine.

Glasset rummer op til 25 cl.

Du får 1 æske med 6 glas.

Design: Peter Svarrer.
I 2000 gav Peter Svarrer sit bud på fremtidens vandglas, og resultatet blev Future: Et unikt designet drikkeglas, der i dag – og for fremtiden – passer perfekt på det moderne, danske spisebord. Samtidig understreger Future designerens grundholdning til, at brugsgenstande skal lyse op i hverdagen. Hver del er mundblæst, og der kan derfor forekomme luftbobler, der er med til at give glasset charme og sjæl. Future tåler max 55° C i opvaskemaskine. Glasset rummer op til 25 cl. Du får 1 æske med 6 glas. Design: Peter Svarrer.
1. januar 2020

Flotte glas

Passer perfekt til os, både til hverdag og gæster

Jette N.
29. juli 2019

Form and size

Comfortable form and perfect size for a small drink.

Ivanna Z.
24. juli 2019

Vild med dem

Jeg er mega glad for mine glas, de er helt som jeg ønskede dem, perfekte vandglas oh virkelig fede.

Maryam S.