OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(4)

Holmegaard Cabernet Hvidvinsglas

36 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Hverdagselegance er indbegrebet af Peter Svarrers glasserie Cabernet for Holmegaard. Cabernet hvidvinsglasset her er en letvægter med rummelighed til selv de bedste druer. Det moderne glas er en nyklassiker, og med rødvinsglassene i samme serie er du og dine gæster godt dækket ind - på hverdagsaftener som til særlige lejligheder.
Cabernet tåler max 55° C i opvaskemaskine.

Hvidvinsglasset kan indeholde op til 36 cl.

Design: Peter Svarrer.
Hverdagselegance er indbegrebet af Peter Svarrers glasserie Cabernet for Holmegaard. Cabernet hvidvinsglasset her er en letvægter med rummelighed til selv de bedste druer. Det moderne glas er en nyklassiker, og med rødvinsglassene i samme serie er du og dine gæster godt dækket ind - på hverdagsaftener som til særlige lejligheder. Cabernet tåler max 55° C i opvaskemaskine. Hvidvinsglasset kan indeholde op til 36 cl. Design: Peter Svarrer.
26. maj 2019

Smukke og robuste

De evigt smukke hvidvinsglas holder bare. De er en fornøjelse at drikke af og er ikke alt for sarte

Freja S.
17. maj 2019

Vinglas

Meget flotte og lækre glas. De er dog lidt skrøbelige.

Julie m.
12. maj 2019

Dejlige glas og god service

Dejlige glas og god service

Erik P.