Har du kastet dig over skabelsen af store gourmetoplevelser i køkkenet med en røgpistol? Eller er det dig, der har ansvaret for grillen på terrassen? Så ved du også, hvor vigtig den helt rette røgsmuld er for smags- og sanseoplevelsen.
3 smagsvarianter Velegnet til røgpistol og grill Til en unik sanseoplevelse
Bøg til fjerkræ, lam og svinekød
Smagsvarianten til fjerkræ, lam og svinekød har en god aroma af hvidløg og velkendte krydderurter. Varianten er fremstillet af bøgesmuld med hvidløg, paprika, rosmarin, persille, ingefær, purløg, salt, dextrose og vegetabilsk olie.
Bøg til oksekød og vildt
Smagsvarianten til oksekød og vildt har en skøn aroma af basilikum og timian, hvor sennep giver den et lille spark. Varianten er fremstillet af bøgesmuld med basilikum, koriander, timian, sennep, dextrose, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), karotter og paprikasnips.
Bøg til fisk, fjerkræ og lam
Smagsvarianten til fisk, fjerkræ og lam er let krydret med en afbalanceret smag af hvidløg. Varianten er fremstillet af bøgesmuld med allehånde, koriander, sennepsfrø, løg, peber, laurbærblade og hvildløg.