Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

Miyabi Herman Gyutoh Kokkekniv

L 24 cm - Damaskusstål/pakkatræ

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Det lyser ud af denne fabelagtigt smukke kokkekniv fra Miyabi, at du får professionel kvalitet helt ned i selv den mindste detalje.

Kniven er blevet til i et samarbejde mellem den danske kok Thomas Herman og japanske Miyabi, der viderefører en knap 300 år lang tradition for produktion af kvalitetsknive. Miyabi x Herman giver dig en unik knivserie, hvor knivbladet, der er smedet i 65 lag damaskstål, på smukkeste vis matcher åretegningen i skaftets hårdføre pakkatræ.

Den store kokkekniv er ikke blot en fryd for øjet, den er også skarp og ligger godt og fast i hånden. Har du først arbejdet med en exceptionel kniv som denne, bliver den din faste makker i køkkenet - I kommer helt sikkert til at klæde hinanden.

Vask kniven med en blød børste, opvaskemiddel og varmt vand; Vi anbefaler, at du sliber kniven 1-2 gange om året - brug slibesten eller knivsliber.

Det lyser ud af denne fabelagtigt smukke kokkekniv fra Miyabi, at du får professionel kvalitet helt ned i selv den mindste detalje.

Kniven er blevet til i et samarbejde mellem den danske kok Thomas Herman og japanske Miyabi, der viderefører en knap 300 år lang tradition for produktion af kvalitetsknive. Miyabi x Herman giver dig en unik knivserie, hvor knivbladet, der er smedet i 65 lag damaskstål, på smukkeste vis matcher åretegningen i skaftets hårdføre pakkatræ.

Den store kokkekniv er ikke blot en fryd for øjet, den er også skarp og ligger godt og fast i hånden. Har du først arbejdet med en exceptionel kniv som denne, bliver den din faste makker i køkkenet - I kommer helt sikkert til at klæde hinanden.

Vask kniven med en blød børste, opvaskemiddel og varmt vand; Vi anbefaler, at du sliber kniven 1-2 gange om året - brug slibesten eller knivsliber.