Zwilling EcoQuick Trykkoger - Aluminium - 3 liter

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

EcoQuick 3 liter er en trykkoger fra Zwilling. Denne trykkoger er en god samarbejdsmakker i køkkenet, når du har travlt, men gerne vil bevare madens vitaminer, mineraler og gode smag.

  • Hurtig, nem og smagfuld mad under tryk
  • 2 indstillingsmuligheder: hurtig og langsom
  • Sikkerhedsventil forhindrer åbning af låg ved tilberedning

Trykket bliver opbygget i trykkogeren takket være det tætsluttende låg. Dette gør, at du kan tilberede mad ved høje temperaturer og derved tilberede maden utrolig hurtigt. Denne EcoQuick trykkoger kan indeholde 3 liter.

Kvalitets trykkoger i mange år

Trykkogeren er fremstillet af prima rustfrit stål, der både er korrosionsbestandigt og afgiver ikke smag, men giver plads til at madens smage kan udvikle sig. Når du har brugt trykkogeren, er den nem at rengøre og da materialet er ridsefast, vil produktet bevare sit enkle udseende i mange år. Basen er af aluminium, der giver en jævn varmefordeling.

Brugervenlig trykkoger

Trykindikatoren giver dig kontrol under tilberedningsprocessen, hvilket forhindrer, at ventilen åbner trykkogeren under tryk. Du får en sikker håndtering grundet et sikkert greb, som forbliver køligt under tilberedningen. Ventilstyringssystemet tillader, at maden tilberedes med to forskellige trykniveauer. Det ønskede trykniveau justeres af trykregulatoren på håndtaget.

Er en trykkoger noget for mig?

Du kan spare op til 70% af madtilberedningstiden med en trykkoger. Hvis din steg kræver 1 times tilberedningstid, tager det kun 20 minutter i en trykkoger. Den hurtige madlavning sparer energi – op til ca. 50%.

Hvad kan jeg tilberede i en trykkoger?

Du kan tilberede stortset alle typer madvarer i en trykkoger. Du kan dampe, brase, koge, brune og koge fisk, kød, grøntsager, ris, simreretter og supper. Kun fantasien sætter grænser. Du kan dertil konservere, sterilisere, lave saft og koge dybfrosne madvarer.

EcoQuick 3 liter er en trykkoger fra Zwilling. Denne trykkoger er en god samarbejdsmakker i køkkenet, når du har travlt, men gerne vil bevare madens vitaminer, mineraler og gode smag.

  • Hurtig, nem og smagfuld mad under tryk
  • 2 indstillingsmuligheder: hurtig og langsom
  • Sikkerhedsventil forhindrer åbning af låg ved tilberedning

Trykket bliver opbygget i trykkogeren takket være det tætsluttende låg. Dette gør, at du kan tilberede mad ved høje temperaturer og derved tilberede maden utrolig hurtigt. Denne EcoQuick trykkoger kan indeholde 3 liter.

Kvalitets trykkoger i mange år

Trykkogeren er fremstillet af prima rustfrit stål, der både er korrosionsbestandigt og afgiver ikke smag, men giver plads til at madens smage kan udvikle sig. Når du har brugt trykkogeren, er den nem at rengøre og da materialet er ridsefast, vil produktet bevare sit enkle udseende i mange år. Basen er af aluminium, der giver en jævn varmefordeling.

Brugervenlig trykkoger

Trykindikatoren giver dig kontrol under tilberedningsprocessen, hvilket forhindrer, at ventilen åbner trykkogeren under tryk. Du får en sikker håndtering grundet et sikkert greb, som forbliver køligt under tilberedningen. Ventilstyringssystemet tillader, at maden tilberedes med to forskellige trykniveauer. Det ønskede trykniveau justeres af trykregulatoren på håndtaget.

Er en trykkoger noget for mig?

Du kan spare op til 70% af madtilberedningstiden med en trykkoger. Hvis din steg kræver 1 times tilberedningstid, tager det kun 20 minutter i en trykkoger. Den hurtige madlavning sparer energi – op til ca. 50%.

Hvad kan jeg tilberede i en trykkoger?

Du kan tilberede stortset alle typer madvarer i en trykkoger. Du kan dampe, brase, koge, brune og koge fisk, kød, grøntsager, ris, simreretter og supper. Kun fantasien sætter grænser. Du kan dertil konservere, sterilisere, lave saft og koge dybfrosne madvarer.