Witt Easy Sous vide-stav - 25 liter

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Få restaurantoplevelsen hjemme hos dig selv – langtidstilbered dine råvarer med Easy sous vide-staven fra Witt.

  • Smart LCD-display
  • Kan bruges i en gryde du allerede har
  • App med opskrifter inkluderet

Hvorfor sous vide?

Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor rå ingredienser tilberedes i en forseglet plastpose i en længere periode og ved lavere temperaturer end traditionelle tilberedningsmetoder - typisk mellem 45-85°C. Langtidstilberedning er med til at bevare madens saft og kraft og giver dig yderst smagfulde resultater.

Sådan bruger du sous vide

Fyld en gryde med vand, læg posen med råvarerne i vandet og påsæt Witt Easy sous vide-staven. Når du har indstillet tid og temperatur, kan du lave noget andet og trygt overlade det til Easy sous vide at tilberede din mad til perfektion.

Nem at betjene

Easy sous vide-staven kan monteres på alle slags gryder med en kapacitet op til 25 liter. Staven sikrer vandcirkulation og arbejder i temperaturintervallet 40–95°C med en stabilitet på ± 0,1 °C ved 60 °C. Et højopløsnings-LCD-display, alarm ved lavt vandniveau samt et rengøringsvenligt design, gør sous vide-staven fra Witt yderst nem at betjene.

Få restaurantoplevelsen hjemme hos dig selv – langtidstilbered dine råvarer med Easy sous vide-staven fra Witt.

  • Smart LCD-display
  • Kan bruges i en gryde du allerede har
  • App med opskrifter inkluderet

Hvorfor sous vide?

Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor rå ingredienser tilberedes i en forseglet plastpose i en længere periode og ved lavere temperaturer end traditionelle tilberedningsmetoder - typisk mellem 45-85°C. Langtidstilberedning er med til at bevare madens saft og kraft og giver dig yderst smagfulde resultater.

Sådan bruger du sous vide

Fyld en gryde med vand, læg posen med råvarerne i vandet og påsæt Witt Easy sous vide-staven. Når du har indstillet tid og temperatur, kan du lave noget andet og trygt overlade det til Easy sous vide at tilberede din mad til perfektion.

Nem at betjene

Easy sous vide-staven kan monteres på alle slags gryder med en kapacitet op til 25 liter. Staven sikrer vandcirkulation og arbejder i temperaturintervallet 40–95°C med en stabilitet på ± 0,1 °C ved 60 °C. Et højopløsnings-LCD-display, alarm ved lavt vandniveau samt et rengøringsvenligt design, gør sous vide-staven fra Witt yderst nem at betjene.