Få det bedste ud af dine ingredienser med Severin sous vide. Ved sous vide-tilberedning opvarmes vakuum-emballeret kød og grøntsager langsomt i et vandbad ved den temperatur, du ønsker, kødet skal have, når det er færdigstegt.
Tilbered nemt mørt kød og møre grøntsager
Holder teperaturer mellem44-99°C
Kapacitet på 6 liter
Lækker tilberedt mad
Før opvarmningen i vandbadet marinerer og vakuumerer du blot kødet - på den måde mister du ikke kødets naturlige saft og smag. Mad tilberedt i sous vide beholder også sin næring, mineraler og smag, og tilberedningsmetodens lave, konstante temperatur får råvarens bedste egenskaber frem og giver dig mørt og saftigt kød.
God til hverdag
Severin sous vide har en kapacitet på 6 liter og præcis temperaturkontrol imellem 44-99°C. Beholderen er udtagelig og belagt med nonstick, så rengøringen er hurtig og nem.
Mål: 44 cm x 29,5 cm x 23 cm. 500 W. Model: 2447.