Med Sansaire sous vide stav får du mest smag ud af dine madvarer. Kødet får samme farve hele vejen igennem og safterne og aromaerne holdes inde i kødet. Perfekt tilberedning hver gang.
Cirkulerer 11 liter vand i minuttet Overskueligt og brugervenligt display Kan opvarme til 100 °C
Før i tiden krævede det en stor, dyr maskine at tilberede sous vide. Men med Sansaire skal du blot bruge en stikkontakt og en beholder. På sansaire.com kan du finde en guide til tilberedning af forskellige typer kød, fisk og æg.
Hvordan fungerer sous vide staven?
Du sætter din Sansaire sous vide stav fast i fx en gryde med klemmen, lægger det vakuumpakkede kød, fisk, æg, grøntsager mv. i fx ned i gryden med varmt vand og indstiller din sous vide stav til den ønskede temperatur. Når maden har fået det optimale antal minutter eller timer, tager du maden op af vandet og ud af posen. Giv evt. kødet en stegeskorpe eller servér det som det er.