(8)

Rosendahl Grand Cru Pastatallerken

Ø 25 cm - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Pastatallerkenen med de karakteristiske riller fra Grand Cru serien skaber en flot ramme om italienske klassikere. Det enkle og stilrene udtryk lader maden tale for sig selv og skaber et smukt leje for det anrettede.

Grand Cru pastatallerken er i benporcelæn som tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Design: Erik Bagger
Pastatallerkenen med de karakteristiske riller fra Grand Cru serien skaber en flot ramme om italienske klassikere. Det enkle og stilrene udtryk lader maden tale for sig selv og skaber et smukt leje for det anrettede. Grand Cru pastatallerken er i benporcelæn som tåler opvaskemaskine og mikroovn. Design: Erik Bagger
9. oktober 2019

Store tallerkner i god farve.

Jeg ser det som et flot stel, som jeg vil bruge til gæster og fint brug. Jeg mangler skåle og fade. Jeg er ikke meget for de klare glasskåle. Jeg har hele Casa, som jeg bruger til hverdag med mange skåle og fade, men dem kan jeg ikke bruge ikke bruge til det nye spisestel.

Anita m.
15. juni 2019

Så glad for mine nye

Så glad for mine nye tallerkner og til en fantastisk tilbudspris

Natacha B.
22. maj 2019

Produkt af tiden

Super fint stel til hverdag og fest

inger c.