Vakuumpakning af madvarer med Vacuum Sealer Season fra OBH Nordica sparer ikke blot plads i køleskab og fryser, men holder også maden frisk op til hele fem gange længere.
Manuel pulsindstilling til delikat mad
Ubesværet betjening med én hånd
Integreret poseskærer
Vakuumpakning for længere opbevaringstid og forbedret smag
Takket være den manuelle indstilling og automatisk fugtig- og tørfunktion kan du nemt vakuumpakke forskellige former for mad og sikre lang holdbarhed. Vakuumpakning af madvarer er også velegnet til marinering af kød, fisk og fjerkræ. Og så er en vakuummaskine et uundværligt tilbehør til madlavning med sous vide.
Vakuumpakning til ethvert behov
Vakuumpakkeren har kontinuerlig drift til at køre op til 100 forseglinger uden at stoppe. Dens integrerede skærer og poseopbevaring gør det lettere og hurtigere at vakuumpakke, og maskinen har manuel pulsindstilling til vakuumpakning af delikate madvarer. Med til maskinen følger 1 stor rulle (3m x 28 cm) og 5 store poser (28cm x 40 cm).