Går du efter de bedste madlavningsresultater som kok i eget køkken? Immersion Sous Vide Pro fra OBH Nordica er den ultimative måde at tilberede perfekt kød, fisk, frugt og grøntsager.
Kapacitet op til 2 kg kød Vandkapacitet mellem 5 og 15 L Sous vide-kugler medfølger
Det møreste kød og de lækreste grøntsager med sous vide
Fordelen ved at bruge sous vide er, at maden tilberedes helt ensartet og bliver mørt til perfektion. Sous vide staven sættes på kanten af en gryde og så roterer cirkulationspumpen vandet og holder en konstant og præcis temperatur under tilberedning af råvarer lige fra kød til grønt. Husk at råvarernes skal vakuumpakkes før tilberedning med sous vide.
Indstillinger til ethvert madlavningsbehov
Med sous vide behøver du ikke stå og røre i en gryde og vente på maden bliver klar. Du kan justere temperaturen på Immersion PRO mellem 25-90 °C og sætte tæller-timerfunktionen på op til 72 timer. Det giver dig rigtig gode muligheder for at lade sous viden tilberede maden, præcis som det passer dig bedst, mens du bruger din tid på andre ting.
Sous vide-kugler kontrollerer dit energiforbrug
Immersion PRO kommer med sous vide-kugler i net, som fungerer som et fleksibelt låg til den gryde, du bruge din sous vide-maskine i. Kuglerne hjælper til at holde en jævn vandtemperatur og at reducere energiforbrug og fordampning under tilberedning.