Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

Miyabi Shotoh Universalkniv

L 13 cm - Stål/pakkatræ - Brun

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Skarp Japansk kniv til de mindre skæreopgaver i køkkenet. Selve stålets kerne består af 133 lag og er behandlet med CRYODUR® ishærdningsprocessesen for at sikre korrisionsbestandighed samt holdbarhed.

  • Ergonomisk håndtag i sort ahorn
  • Hårdhed på 67 Rockwell
  • En rigtig god urtekniv, som er perfekt til at snitte, skrælle og skære frugt og grøntsager

Denne knivserie fra Miyabi er den nyeste kreation. Serien med tilnavnet "67" beskriver stålets hårdhed på knap 67 Rockwell. Ultra, ultra skarphed. Selve stålets kerne består af 133 lag og er behandlet med CRYODUR® ishærdningsprocess for at sikre korrosionsbestandighed samt holdbarhed. Materialet er pulverstål.

Det traditionelle D-formerede skaft er udarbejdet i sort asketræ og stålets mange lag giver det smukke damaskdesign, der ikke er til at få øjnene fra.

Miyabi 5000MCD 67 er den optimale serie for dig, der ønsker skarpere end skarpt - ultra, ultra skarphed.

Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.

Skarp Japansk kniv til de mindre skæreopgaver i køkkenet. Selve stålets kerne består af 133 lag og er behandlet med CRYODUR® ishærdningsprocessesen for at sikre korrisionsbestandighed samt holdbarhed.

  • Ergonomisk håndtag i sort ahorn
  • Hårdhed på 67 Rockwell
  • En rigtig god urtekniv, som er perfekt til at snitte, skrælle og skære frugt og grøntsager

Denne knivserie fra Miyabi er den nyeste kreation. Serien med tilnavnet "67" beskriver stålets hårdhed på knap 67 Rockwell. Ultra, ultra skarphed. Selve stålets kerne består af 133 lag og er behandlet med CRYODUR® ishærdningsprocess for at sikre korrosionsbestandighed samt holdbarhed. Materialet er pulverstål.

Det traditionelle D-formerede skaft er udarbejdet i sort asketræ og stålets mange lag giver det smukke damaskdesign, der ikke er til at få øjnene fra.

Miyabi 5000MCD 67 er den optimale serie for dig, der ønsker skarpere end skarpt - ultra, ultra skarphed.

Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.