Shop og spar 20-60% på ALT*. Se tilbuddene her

Miyabi Santoku Kokkekniv

L 18 cm - Stål/pakkatræ - Sort

Føj til ønskeliste
90 dages byttefrist
Byt i én af vores mange butikker
Fri fragt ved køb over 500 kr.*
Fragt fra 19,00 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

En alsidig kniv, som kan bruges til både grøntsager, kød og fisk. Skarp kokkekniv som foruden at være meget smukt, er helt utrolig skarp. Skaftet er udført i smukt året pakkatræ.

  • Ergonomisk skaft i pakkatræ
  • Hårdhed på 61 Rockwell
  • En alsidig kniv, som kan bruges til både grøntsager, kød og fisk.


MIYABI 5000FCD bladet består af 49 lag stål med en hårdhed på ca. 61 Rockwell. Det sorte skaft i smukt pakkatræ giver en optimal balance til kniven. Inspirationen til bladets smukke damaskdesign skal findes i et gammelt japansk kunstværk kaldet "Kanagawa oki nami ura" eller bare "Bølgen".

Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.

En alsidig kniv, som kan bruges til både grøntsager, kød og fisk. Skarp kokkekniv som foruden at være meget smukt, er helt utrolig skarp. Skaftet er udført i smukt året pakkatræ.

  • Ergonomisk skaft i pakkatræ
  • Hårdhed på 61 Rockwell
  • En alsidig kniv, som kan bruges til både grøntsager, kød og fisk.


MIYABI 5000FCD bladet består af 49 lag stål med en hårdhed på ca. 61 Rockwell. Det sorte skaft i smukt pakkatræ giver en optimal balance til kniven. Inspirationen til bladets smukke damaskdesign skal findes i et gammelt japansk kunstværk kaldet "Kanagawa oki nami ura" eller bare "Bølgen".

Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.