Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

Miyabi Knivsæt

L 13/20 cm - Stål/pakkatræ - Brun

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Knivsæt bestående af 2 knive bestående af en Shotoh 13 cm og en Gyutoh 20 cm.

  • Dimensionalt stabilt skaft i det smukt årede Pakkatræ sikrer perfekt balance, enestående komfort og utrættelig skæreevne uanset skæreteknik
  • Det symmetriske blad med et ultraskarpt Honbazuke skær sikrer utrolig skarphed
  • Bladkerne lavet af MicroCarbide MC63 pulverstål indlejret i 2 lag stål - hårdhed på 63 Rockwell

Æstetik og funktionalitet går hånd i hånd med godt design. Knivene i MIYABI 6000MCT sortimentet ser usammenlignelig smukke ud – og deres funktionelle egenskaber imponerer både professionelle kokke og entusiastiske amatørkokke. Dette skyldes blandt andet, at bladet og skaftet passer perfekt sammen og derved danner en enkelt harmonisk enhed. Bladets smukke, udhamrede finish fuldender det elegante, orientalske design.

Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.

Knivsæt bestående af 2 knive bestående af en Shotoh 13 cm og en Gyutoh 20 cm.

  • Dimensionalt stabilt skaft i det smukt årede Pakkatræ sikrer perfekt balance, enestående komfort og utrættelig skæreevne uanset skæreteknik
  • Det symmetriske blad med et ultraskarpt Honbazuke skær sikrer utrolig skarphed
  • Bladkerne lavet af MicroCarbide MC63 pulverstål indlejret i 2 lag stål - hårdhed på 63 Rockwell

Æstetik og funktionalitet går hånd i hånd med godt design. Knivene i MIYABI 6000MCT sortimentet ser usammenlignelig smukke ud – og deres funktionelle egenskaber imponerer både professionelle kokke og entusiastiske amatørkokke. Dette skyldes blandt andet, at bladet og skaftet passer perfekt sammen og derved danner en enkelt harmonisk enhed. Bladets smukke, udhamrede finish fuldender det elegante, orientalske design.

Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.