Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

Miyabi Gyutoh Kokkekniv

L 24 cm - Stål/pakkatræ - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Gyutoh fra MIYABI 5000FCD er det japanske svar på en kokkekniv. En uundværlig kniv i et køkken. Bladet er fremstillet af 49 lag stål og har en hårdhed på ca. 61 Rockwell.

  • Ergonomisk skaft i pakkatræ
  • Hårdhed på 61 Rockwell
  • Gyutoh fra MIYABI 5000FCD er det japanske svar på en kokkekniv, og bruges til finskæring af kød og grøntsager. En uundværlig kniv i et køkken.

MIYABI 5000FCD bladet består af 49 lag stål med en hårdhed på ca. 61 Rockwell. Det sorte skaft i smukt pakkatræ giver en optimal balance til kniven. Inspirationen til bladets smukke damaskdesign skal findes i et gammelt japansk kunstværk kaldet "Kanagawa oki nami ura" eller bare "Bølgen".

Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.

Gyutoh fra MIYABI 5000FCD er det japanske svar på en kokkekniv. En uundværlig kniv i et køkken. Bladet er fremstillet af 49 lag stål og har en hårdhed på ca. 61 Rockwell.

  • Ergonomisk skaft i pakkatræ
  • Hårdhed på 61 Rockwell
  • Gyutoh fra MIYABI 5000FCD er det japanske svar på en kokkekniv, og bruges til finskæring af kød og grøntsager. En uundværlig kniv i et køkken.

MIYABI 5000FCD bladet består af 49 lag stål med en hårdhed på ca. 61 Rockwell. Det sorte skaft i smukt pakkatræ giver en optimal balance til kniven. Inspirationen til bladets smukke damaskdesign skal findes i et gammelt japansk kunstværk kaldet "Kanagawa oki nami ura" eller bare "Bølgen".

Vi anbefaler, at du vasker knivene i hånden under løbende, lunkent vand med et mildt opvaskemiddel og en klud eller svamp, som ikke ridser. Tør knivene af med det samme. Efterlad ikke dine knive våde eller beskidte på noget tidspunkt. På den måde undgår du misfarvning og rust. Slib regelmæssigt dine knive (uden bølgeskær) for at opretholde deres skarphed såvel som for at eliminere hakker og deformeringer, så snart de er dannet. Kun professionelle slibeværktøjer er egnede på grund af materialets ekstreme hårdhed og det fine Honbazuke-skær.