MIYABI GYUTOH Kokkekniv 24 cm Damaskus stål, Pakkatræ

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Det lyser ud af denne fabelagtigt smukke kokkekniv fra MIYABI, at du får professionel kvalitet helt ned i selv den mindste detalje.

  • Japansk kokkekniv i høj kvalitet
  • Knivblad af 65 lag damaskstål
  • Knivskaft i pakkatræ

Kniven er blevet til i et samarbejde mellem den danske kok Thomas Herman og japanske MIYABI, der viderefører en knap 300 år lang tradition for produktion af kvalitetsknive. MIYABIx Herman giver dig en unik knivserie, hvor knivbladet, der er smedet i 65 lag damaskstål, på smukkeste vis matcher åretegningen i skaftets hårdføre pakkatræ.

Den store kokkekniv er ikke blot en fryd for øjet, den er også skarp og ligger godt og fast i hånden. Kokkekniven sikrer dig fuld kontrol over din skæreteknik, og er særligt god til store råvarer og udskæringer, som en steg, auberginer, græskar eller blomkål.

Har du først arbejdet med en exceptionel kniv som denne, bliver den din faste makker i køkkenet - I kommer helt sikkert til at klæde hinanden. Knivbladet måler 24 cm.

Det lyser ud af denne fabelagtigt smukke kokkekniv fra MIYABI, at du får professionel kvalitet helt ned i selv den mindste detalje.

  • Japansk kokkekniv i høj kvalitet
  • Knivblad af 65 lag damaskstål
  • Knivskaft i pakkatræ

Kniven er blevet til i et samarbejde mellem den danske kok Thomas Herman og japanske MIYABI, der viderefører en knap 300 år lang tradition for produktion af kvalitetsknive. MIYABIx Herman giver dig en unik knivserie, hvor knivbladet, der er smedet i 65 lag damaskstål, på smukkeste vis matcher åretegningen i skaftets hårdføre pakkatræ.

Den store kokkekniv er ikke blot en fryd for øjet, den er også skarp og ligger godt og fast i hånden. Kokkekniven sikrer dig fuld kontrol over din skæreteknik, og er særligt god til store råvarer og udskæringer, som en steg, auberginer, græskar eller blomkål.

Har du først arbejdet med en exceptionel kniv som denne, bliver den din faste makker i køkkenet - I kommer helt sikkert til at klæde hinanden. Knivbladet måler 24 cm.