Om du er professionel, hobbygourmet eller først lige er begyndt at eksperimentere i køkkenet, så er kokkekniven dit vigtigste redskab. En Gyutoh-kniv er det japanske svar på en alsidig kniv, der med sit 24 cm blad, er perfekt til større kødudskæringer og grøntsager som eksempelvis græskar og kål.
Ultraskarpt Honbazuke-skær Blad af 65 lag hårdt, rustfrit stål Uimodståelig æstetisk skarphed
Skarp japansk æstetik
De japanske kokke har i århundreder sat en ære i køkkenhåndværket, råvarerne, kvalitet og ikke mindst den minimalistiske æstetik. For at lave sirlige og præcise udskæringer af kød, fisk og grøntsager kræver det mesterlige skæreredskaber.
Knive fra Miyabi 7000D serien har en bladkerne af CMV60 pulverstål, som er omgivet af 64 lag stål i varierende hårdhedsgrader. Dette giver dig en kniv med et blad i en ekstrem hårdhed på 60 Rockwell, som holder sig skarpt selv efter mange kokkekunster.
Behandl dine knive med respekt
For at passe bedst på dine knive, anbefaler vi, at du vasker dem op i hånden i varmt vand, og tørrer dem af straks efter. På den måde sikrer du den længst mulige levetid på en skarp klinge.