Der er intet som et friskbagt brød med en sprød skorpe og en blød midte, hvor smørret smelter en anelse, fordi det stadig er lunt.
I kogebogen Meyers bageskole lærer du at bage de lækreste brød. Brød der smager så godt, at du lige skal have en ekstra skive. Bageskolen er bygget op omkring fire grunddeje, som er basen for de fleste af bogens opskrifter.
Bliv hjemmets bagermester
Trin for trin bliver du guidet igennem grundprincipperne af en god dej, så du hurtigt bliver fortrolig med hver af de fire grunddeje. Og bliver dit brød ikke perfekt første gang, så kan du få udførlig hjælp i det illustrerede fejlfindingsafsnit, så det kan blive bedre næste gang.
Meyers bageskole lærer dig, at bruge alle dine sanser, når du bager. Når du vænner dig til at dufte og smage, mærke, lykke og iagttage, hvordan dejen og dit brød udvikler sig i processen, vil du opdage, at du både får bedre resultater – og bagning bliver meget sjovere.
Yderligere detaljer:
Forlag: Lindhardt & Ringhof
Forfatter: Claus Meyer
Titel: Meyers bageskole - Alle kan lære at bage
Udgivelsesdato: 31. oktober 2014
Udgave: 1
Oplag: 5
Sideantal: 297
Indbinding: Hardback
ISBN-13: 9788711337790