Matador

Mærket til alle danske Matador fans.

Med sjove citater, stemningsfulde vignetter og blandet godt fra Lauras køkken byder Matador på noget for enhver Matador-smag. 

Og husk, du behøver ikke at købe noget bare fordi du har lyst, det kan også være fordi du trænger!

Fundet 32 matchende produkter
Henter flere produkter...vent venligst

Matador

Matador er et mærke, der tager sit udgangspunkt i den populære tv-serie Matador, som første gang rullede over de danske tv-skærme i 1978. Matador-serien er siden da blevet genudsendt adskillige gange, udgivet på dvd og i 2015 er Matadorbyen Korsbæk blevet en del af forlystelsesparken Bakken i Klampenborg nord for Købehavn.

Matador-mærket kom i handlen i 2015, og de forskellige produkter er lavet med stor respekt for tv-serien og de mange personer, der befolker den. Så nu kan du iklæde dig Lauras blåternede forklæde, når du skal i gang med julens småkagebagning og vide dig sikker på, at bagværket holder sig knasende sprødt i en af de mange Matador-opbevaringsdåser.

Ligger din interesse mere inden for det økonomiske område, vil du måske værdsætte muligheden for at placere dine sparepenge hos Hans Christian i Korsbæk Bank. 

Matador er et mærke, der vækker gensynsglæde og giver noget at snakke om, uanset om du køber Matador-ting til dig selv eller som gave. Matador kan du kun købe hos Imerco.