Holmegaard

Nytænkende med respekt for historien

Holmegaard udvikler sig i nye former og farver, hvilket der er kommet utallige eksempler på gennem årene. Ikke mindst designklassikeren Cocoon, men også Future-serien, der er skabt til at lyse op i hverdagen.

Holmegaard er eksklusivt design af høj kvalitet, der vil passe perfekt ind i mange hjem – sikkert også dit.

Fundet 77 matchende produkter
Henter flere produkter...vent venligst

Holmegaard

Der er sket en markant udvikling siden den første produktion på Holmegaard Glasværk i 1825. Holmegaard har formået at være på forkant og samtidig tale til tidens tendenser gennem generationer. I dag er Holmegaard på én gang klassisk og moderne. Senest har Holmegaard fået den eftertragtede Rebranding pris for revitaliseringen af mærkets grafiske identitet. Men selvom der er sket meget, er holdepunktet er stadig stifteren Henriettes: Glas skal skabes med sjæl og integritet.

Holmegaards designere eksperimenterer med teknik, form og materiale, hvilket resulterer i unikt design, der rækker ind i fremtiden – det gælder alt lige fra Holmegaards smukke glas og karafler til fade og skåle, fyrfadslysestager, vaser m.m. Design, der ikke kun er smukt at se på, men som er skabt til at blive brugt i en moderne hverdag.