Gordon Ramsay by Royal Doulton

14 varer
14 varer

Gordon Ramsay by Royal Doulton

Her finder du krus, skåle, fade og tallerkener fra Gordon Ramsay by Royal Doulton. Det flotte service er designet i tæt samarbejde med stjernekokken Gordon Ramsay, og udtrykket er inspireret af den særlige stemning i kokkens egen restaurant i London. Det rustikke stel i stentøj indbyder til kvalitetstid med familie og venner – og tåler heldigvis en tur i opvaskeren bagefter.

Du kender sikkert allerede Gordon Ramsay – den berømte stjernekok fra Skotland med det flammende temperament. Den kompromisløse Michelin-kok har også lagt liv og sjæl i det smukke service, som du finder her hos Imerco.

Der er langt fra den mindste slinger i valsen, når det kommer til det stilfulde design hos Gordon Ramsay by Royal Doulton. Samtidig med at den gode stil er intakt, er der også tale om tallerkener, skåle, fade og krus, der er nede på jorden og velegnede til hverdagsbrug.

Stellet fra Gordon Ramsay by Royal Doulton er både dekorativt og funktionelt. Dæk op til frokosten, middagen eller desserten med Gordon Ramsays tallerkener og server salaten i en af stjernekokkens skåle. Det store fad til pålæg, stegen og mange andre ting er vi også leveringsdygtige i. Efter en lækker frokost eller middag kan I nyde kaffe og te i de flotte krus fra Gordon Ramsay by Royal Doulton.