Ellen DeGeneres

3 varer
3 varer
Ellen DeGeneres by Royal Doulton Charcoal Grey Lines Tallerken
Spar
57%
Kun 1 tilbage!
Ellen DeGeneres by Royal Doulton Lines Skål
Spar
63%
(1 - 3 ud af 3 varer)

Ellen DeGeneres

(1)
Velkommen til et smukt univers skabt i samarbejde mellem Ellen DeGeneres og Royal Doulton. Du finder både de flotteste skåle, tallerkener og krus her på siden – og vi tør næsten godt love dig, at du bliver i godt humør, hver gang du dækker bordet med det fine service.

Byd den gode stemning indenfor med det smukkeste service fra Ellen DeGeneres by Royal Doulton. Servicet er resultatet af et forrygende samarbejde mellem det engelske mærke Royal Doulton og den populære komiker, forfatter, skuespiller m.m. Ellen DeGeneres.

DeGeneres’ passion for design samt hendes ikoniske livsstil, værdier og personlighed skinner igennem de smukke produkter til hjemmet. DeGeneres godkender alle designs og materialer, og på den måde sikrer hun sig, at produkterne får en høj standard samt en personlig forbindelse mellem hende selv og kunder verden over.

Hos Imerco finder du mange varer, som er blændende eksempler på DeGeneres’ kærlighed til kunstnerisk og alligevel simpelt håndværk. Se fx nærmere på skålen, der giver bordet et charmerende sydlandsk udtryk eller tallerkenen med et tidløst, organisk og sofistikeret udtryk. Vi har naturligvis også Ellen DeGeneres-krus, der med deres lette og glade mønster giver en god start på dagen, når du nyder dagens første kop kaffe eller te.