Gratis fragt ved køb over 300,- kr. * Byt i hele landet frem til 23. jaunuar 2018 * 5 stjerne på Trustpilot

CASA

Tilberedning og servering med stil

CASA er tidløst design, perfekt til både hverdagsbrug og til særlige lejligheder. Produkter, du straks bliver glad for.

CASA tilbyder gennemført kvalitet og klassisk design til en overkommelig pris – så du kan tilberede måltider med funktionelle redskaber og dække dit bord med stil.

Fundet 11 matchende produkter
Henter flere produkter...vent venligst

CASA

”Kun hos Imerco” er et kvalitetsstempel. Med CASA får du nemlig design, der på én gang er tidløst, klassisk og robust. Praktiske redskaber til tilberedningen og smuk service til serveringen – CASA dækker en række elementære behov i køkkenet og på bordet.

Skal du lave dessert, er CASA oplagt: Lav smukke cupcakes med CASA cupcake-forme – hjerteformede eller runde. Eller hvad med en lækker crème brûlée i en CASA ramekin? CASA pandekagepanden er også et uundværligt redskab, når der skal laves pandekager til hele familien.

CASA byder også på andre kvalitetsprodukter – bl.a. ovnfaste fade, lavet i det mest hårdføre porcelæn på markedet. Fadene tåler temperaturer fra -30° C til +250° C og er udviklet til at modstå termisk chok, så de kan klare en tur fra fryser til ovn eller grill.

Alt porcelæn fra CASA er udviklet og produceret i Europa – inkl. de smukke stelserier Scandia, Nestor og Roma Eto, der med forskellige tidløse motiver og smukke, blanke glaseringer kan mixes og matches efter din smag, for en anderledes borddækning med det stilfulde udtryk i behold.