Panden fra Le Creusets Toughened Non-Stick-serie er suveræn når du skal stege kød og fisk. Takket være Toughened Non-Stick belægning vendes kødet let og er nemt at få fra panden over på tallerkenen.
En del af Toughened-Non-Stick-serien fra Le Creuset
Livstidsgaranti
Tåler alle varmekilder
Få varmen i køkkenet
Den flotte stegepande i farven volcanic, har en stor stegeflade, støbejernshåndtag og dybe kanter, som gør den velegnet til større stykker kød og retter, som kræver en høj kant.
Le Creuset stegepandens sorte emalje er specielt fremstillet til madlavning, der kræver høj varme og høje overfladetemperaturer. Panden er helt ideel til at lynstage dine grøntsager, og den kan bruges på alle varmekilder – inkl. induktion, ovn og grillristen på din ude-grill.
Steg sundt og fedtfattigt
Stegepanden har Toughened non-stick belægning, hvilket minimerer behovet for brug af fedtstof, samt modvirker at maden brænder fast og sikrer nem rengøring. Den effektive og slidstærke belægning, giver desuden mulighed for at bruge metalredsaber. Skal du lige vende grøntsagerne, kan du derfor sagtens blot bruge en tang.
Le Creuset – en fransk klassiker
Le Creuset er et fransk varemærke, der er elsket verden rundt. Historien strækker sig tilbage til år 1925, hvor to belgiske fabrikanter mødte hinanden på en messe i Bruxelles. I fællesskab skabte de den emaljerede støbejernsgryde, som vi stadig bruger i dag. Le Creuset er kendt for den rustikke form, de klare farver og produkter af høj kvalitet, der ofte går i arv fra generation til generation.
Skal din stegepande holde længere?
Stegepanden kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen, men hvis du vil beholde belægningen længere, så anbefales det, at du rengør den i hånden med varmt vand og sæbe. Men det er heller ingen sag, fordi madresterne ikke sætter sig fast, og derfor er den nærmest helt rent, når du skyller den under vand.
TNS serien fra Le Creuset har livstidsgaranti mod materiale- og produktionsfejl.
Sådan passer du bedst på din stegepande
Når du opvarmer din stegepande, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine stegepander her.