Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

Om betaling på nettet

Nye regler for betaling på nettet

Som følge af EU’s nye sikkerhedskrav til handel på nettet, kan du fra den 4. januar 2021, når du handler på Imerco.dk blive bedt om at verificere dine oplysninger via to-faktor-godkendelse. Det er et ekstra trin i din betaling, som er indført som en sikkerhedsforanstaltning, der gør det sværere for IT-kriminelle at misbruge betalingskort.

Du kan derfor blive bedt om at bekræfte dit køb enten via NemID eller via en SMS-kode.

Betaling med NemID

Du skal bruge NemID-nøgleapp eller nøgleviser. OBS! Papkort kan ikke længere anvendes til at godkende kortbetalinger på nettet.

Når du har godkendt via nøgleapp'en eller nøgleviseren, skal du huske at tjekke at betalingen gennemføres på Imerco.dk.

NemID’s nøgleapp kan du hente, hvor du normalt henter dine apps. Du skal være opmærksom på, at der i følge Nets kan gå op til en time fra app’en downloades, til den kan bruges til at handle på nettet med.

 

Betaling med SMS-kode

Du kan også vælge at få tilsendt en SMS-kode af Nets for at godkende dine betalinger med kort. Hvis du har oprettet dit telefonnummer og kode hos Nets, modtager du en SMS med en engangskode, som du skal indtaste sammen med en personlig kode.

Klik her for at se, hvordan du tilknytter mobilnummer til dit betalingskort

Det er kun nødvendigt at oprette dig, første gang du skal godkende en onlinebetaling. Herefter vil du automatisk modtage en SMS fra Nets med en éngangskode, når du betaler.

 

Stadig problemer?

Er du i tvivl om din ordre er gået igennem, så tjek at du har modtaget en ordrebekræftelse på mail.

Hvis betalingen bliver afvist med et gemt betalingskort, kan det skyldes, at du skal fjerne kortet og tilføje det igen, så det kan bruges med Nets to-faktor-godkendelse 

Ønsker du at læse mere om to-faktor-godkendelse, kan du finde mere information på din banks hjemmeside.

 

Læs Imercos forretningsbetingelser her