Julegaver

Får jeg byttemærke med, når jeg handler på imerco.dk?

Ja, som udgangspunkt får du altid byttemærker med, når du handler online på imerco.dk. Når din ordre bliver sendt direkte fra vores leverandør, får du dog ikke Imercos byttemærker med, her gælder din kvittering som byttemærke. Du kan se, hvordan din ordre bliver leveret på din ordrebekræftelse, som du modtager via mail. Hvis der i din ordrebekræftelse står "levering fra leverandør" ved produktet, gælder din kvittering som byttemærke. Står der "standard levering" under leveringsoplysninger, får du byttemærke medsendt i pakken.

 

Returnering af julegaver købt på imerco.dk

Hvis du har købt julegaver på imerco.dk, kan du returnere dine julegaver til og med den 24. januar 2022 i vores fysiske Imerco og Imerco Home-butikker. Husk at medbringe din kvittering/udprintet faktura. Du er også velkommen til at sende din pakke retur til webshoppen. Se mere om bytte og returnering her eller find din nærmeste Imerco eller Imerco Home-butik her.

 

Returnering af julegaver købt i en fysisk Imerco eller Imerco Home-butik

Du kan bytte og returnere dine julegaver i alle vores Imerco og Imerco Home-butikker i hele landet. Ønsker du at returnere, har du mulighed for dette inden den 24. januar 2022. Ønsker du at bytte din julegave, kan du gøre dette helt indtil den 24. marts 2022. Du kan finde din nærmeste Imerco eller Imerco Home-butik her www.imerco.dk/find-imerco.

 

Leveringstid

Vi afsender din pakke indenfor 1-3 hverdage. Så snart din ordre er klar til afsendelse, vil du modtage en mail med dit Track & Trace nummer.

 

Fragt og levering:

Når du handler på imerco.dk har du følgende muligheder for fragt og levering:  

  • Til pakkeshop med PostNord: 39 kr. / Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Til pakkeshop med GLS: 39 kr. / Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Til pakkeshop med DAO: 39 kr. / Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • Til erhvervsadresse med GLS: 49 kr. / Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • Til privatadresse med PostNord: 59 kr. / Fri fragt ved køb over 800 kr.
  • Til privatadresse med GLS: 49 kr. / Fri fragt ved køb over 1000 kr.
  • Til privatadresse med DAO: 39 kr. / Fri fragt ved køb over 500 kr.

*DAO leverer kun mindre pakker. Hvis pakken har en vis størrelse, kan DAO derfor ikke vælges som leveringsmulighed. Læs mere på www.dao.as

  • Levering med fragtmand:

Nogle varer kan kun leveres med fragtmand.

Prisen for levering med fragtmand varierer fra vare til vare. Du kan se leveringsprisen på hver enkelt vare samt i kurven.

OBS! Det er ikke muligt at opnå fri fragt på varer leveret med fragtmand - uanset den samlede ordres beløb.

Du skal kun betale én fragtpris pr. ordre - uanset antal varer.

Det vil sige, at hvis din ordre både indeholder varer, der skal leveres med fragtmand, og varer, der ikke skal leveres med fragtmand, frafalder muligheden for at opnå fri fragt. Til gengæld betaler du kun én fragtpris – nemlig den til fragtmanden.

 

Levering til pakkeshop/pakkeboks

Hvis du vælger at få din ordre leveret til en pakkeshop eller en pakkeboks, skal du være opmærksom på at vælge den rigtige pakkeshop eller pakkeboks, som er tættest på dig. Vores system vælger ikke den pakkeshop eller pakkeboks, som er tættest på dig, så det er dit eget ansvar, at pakken bliver leveret til den rigtige pakkeshop eller pakkeboks. Vær opmærksom på at der i juletiden bliver sendt mange pakker, og pakkeboksen nær dig kan være fyldt. Vi kan desværre ikke hjælpe, hvis din pakke bliver sendt til anden pakkeshop, end du har valgt, hvis denne er fyldt.

 

Levering af pakke direkte til modtageren

Hvis du gerne vil sende din julegave direkte til modtageren, har du i vores webshop mulighed for at indtaste en faktureringsadresse og en leveringsadresse. Leveringsprisen vil da være, som du kan læse ovenfor. Vær opmærksom på at vi ikke pakker din gave ind og ikke vedlægger et kort.

 

Levering til udlandet

Vi sender kun ordrer inden for Danmarks grænser. Dog ikke til Færøerne og Grønland.

 

Gavekort og tilgodebevis

Du kan finde alle informationer om gavekort og tilgodebevis på denne side www.imerco.dk/kundeservice/gavekort-og-tilgodebeviser

 

Indpakning

Vi pakker kun julegaver ind i vores fysiske butikker. Vi pakker desværre ikke gaver ind, som er købt i vores webshop imerco.dk.

 

Priser på varerne

Som udgangspunkt har vi samme priser i alle vores Imerco og Imerco Home-butikker og på imerco.dk. I nogle tilfælde har vi et godt webtilbud eller et lokalt tilbud i en butik. Priserne i vores tilbudsaviser og julekataloger er de samme i de fysiske butikker og på imerco.dk. 

 

Øvrige spørgsmål

Hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål på denne side, kan du skrive til vores kundeservice på kundeservice@imerco.dk eller ringe til vores kundeservice på tlf. 98 18 98 38.