Levering

Leveringstid

Vores leveringstid er 1-3 hverdage for varer leveret med GLS eller Post Nord. Så snart din ordre er klar til afsendelse, vil du modtage en mail med dit Track and Trace nummer. 

Leveringstiden for varer leveret med fragtmand varierer. Du kan se den forventede leveringstid på hver enkelt vare samt i kurven

Levering

GLS Pakkeshop, GLS erhvervsadresse og Post Nord Pakkeboks

Levering til GLS Pakkeshop, GLS erhvervsadresse og Post Nord Pakkeboks er gratis, hvis du køber for 500 kr. eller derover.

Køber du for under 500 kr., er leveringspriserne som følger: 

  • Afhentning i GLS Pakkeshop: 29 kr.
  • Levering til erhvervsadresse med GLS: 29 kr.
  • Afhentning i Post Nord Pakkeboks: 39 kr.

Post Nord privatadresse

Handler du for over 1.000 kr., er levering til Post Nord privatadresse gratis. Handler du for under 1.000 kr., vil levering med Post Nord til privatadresse koste 59 kr. 

Bemærk: Post Nord kan levere din ordre, selvom du ikke er hjemme, hvis du er tilmeldt Modtagerflex eller Pakkeboks. Læs mere på www.postnord.dk.

Fragtmand

Nogle varer kan kun leveres med fragtmand. Prisen for levering med fragtmand varierer fra vare til vare. Du kan se leveringsprisen på hver enkelt vare samt i kurven.

OBS! Vigtig information vedr. levering til pakkeshop/pakkeboks

Hvis du vælger at få din ordre leveret til en pakkeshop eller en pakkeboks, skal du være opmærksom på at vælge den rigtige pakkeshop eller pakkeboks, som er tættest på dig. Vores system vælger ikke den pakkeshop eller pakkeboks, som er tættest på dig, så det er dit eget ansvar, at pakken bliver leveret til den rigtige pakkeshop eller pakkeboks.

Levering af pakke direkte til modtageren

Hvis du gerne vil sende din julegave direkte til modtageren, har du i vores webshop mulighed for at indtaste en faktureringsadresse og en leveringsadresse. Leveringsprisen vil da være, som du kan læse ovenfor. Vær opmærksom på at vi ikke pakker din gave ind og ikke vedlægger et kort.

Levering til udlandet

Vi sender kun ordrer inden for Danmarks grænser. Dog ikke til Færøerne og Grønland.

 

Bytteservice

Byttemærke

Når julehandlen starter kommer der byttemærker på de varer du køber på imerco.dk. Julegaver kan byttes i 30 dage fra juleaften, såfremt der er byttemærke på.

Returnering af julegaver købt på imerco.dk

Hvis du har købt julegaver på imerco.dk, kan du kun bytte dine julegaver i vores fysiske Imerco og Imerco Home-butikker. Du kan finde din nærmeste Imerco eller Imerco Home-butik her www.imerco.dk/find-imerco.

Alle julegaver kan byttes til og med den 23. januar.

Returnering af julegaver købt i en fysisk Imerco eller Imerco Home-butik

Du kan bytte dine julegaver i alle vores Imerco og Imerco Home-butikker i hele landet. Du kan finde din nærmeste Imerco eller Imerco Home-butik her www.imerco.dk/find-imerco.

Alle julegaver kan byttes til og med den 23. januar.

Få dine penge retur

Du kan få dine penge retur til og med den 23. januar 2019 i alle Imerco og Imerco Home-butikker ved at medbringe din bon/udprintet faktura. Hvis du har købt gaven i vores webshop, skal du medbringe din faktura udprintet. Hvis du har købt varen med kreditkort fx Mastercard eller Forbrugsforeningen, skal pengene returneres til samme kort. Husk derfor at medbringe kortet i butikken. 

 

Gavekort og tilgodebevis

Du kan finde alle informationer om gavekort og tilgodebevis på denne side www.imerco.dk/kundeservice/gavekort-og-tilgodebeviser

 

Indpakning

Vi pakker kun julegaver ind i vores fysiske butikker. Vi pakker desværre ikke gaver ind, som er købt i vores webshop imerco.dk. 

 

Priser på varerne

Som udgangspunkt har vi samme priser i alle vores Imerco og Imerco Home-butikker og på imerco.dk. I nogle tilfælde har vi et godt webtilbud eller et lokalt tilbud i en butik. Priserne i vores tilbudsaviser og julekataloger er de samme i de fysiske butikker og på imerco.dk. 

 

Øvrige spørgsmål

Hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål på denne side, kan du skrive til vores kundeservice på kundeservice@imerco.dk eller ringe til vores kundeservice på tlf. 98 18 98 38.