Imerco fejrer fødselsdag med vilde priser og fantastiske tilbud | Få en bid af kagen her
  • icon_meta_PrismatchCreated with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butikCreated with Sketch.
    Byt i butik

Information om COVID-19

Alle vores butikker er igen klar til at byde dig velkommen og holder åbent som normalt. Du kan trygt kigge forbi – vi følger naturligvis alle myndighedernes anbefalinger om håndhygiejne, rengøring og ikke mindst at holde afstand.

Vi udvider desuden vores bytteservice, så hvis du for eksempel har købt en gave til en anledning, der bliver udskudt, skal du ikke være bekymret for, om byttefristen udløber. Det vil være muligt at bytte alle varer i en længere periode end normalt. Læs mere her.

Har du spørgsmål om gavekort eller tilgodebevis, så læs mere her.

Vi holder os hele tiden opdateret på udviklingen, så vi kan sikre en god og tryg oplevelse for vores kunder.

Se butikkernes åbningstider her.

  

3 gode råd, når du handler i butikken

1. Hold afstand
Hvis vi skal undgå at sprede smitten, er det vigtigt, at vi holder afstand. Vær derfor opmærksom på, at der er to meter imellem dig og andre kunder i butikken, også når du står i kø. Du vil opleve at personalet i butikken også holder behørig afstand til dig – for din og vores alles sikkerhed.

2. Betal med kort eller mobilepay
For at undgå kontakt anbefaler vi, at du betaler med mobilepay eller med kontaktløs betaling på dankortterminalen. Hvis du bliver nødt til at indtaste din kode eller at bruge kontanter, så husk at vaske eller spritte dine hænder bagefter.

3. Bestil din vare hjemmefra
Hvis du gerne vil begrænse din tid uden for hjemmet, kan du på imerco.dk nemt bestille din vare til afhentning i butikken med Klik & Hent. Det fremgår tydeligt af den enkelte vare, om den kan bestilles til din lokale Imerco-butik. Du får en sms, når varen kan afhentes, og så ligger den klar til dig, når du kommer.

Du kan selvfølgelig også handle her på imerco.dk og få varen leveret til den nærmeste pakkeshop eller til døren.