Forretningsbetingelser

Imerco A/S
Webshoppen
Smedeholm 16
2730 Herlev

Henvendelse vedrørende ordrer:

Telefon: 98 18 98 38 (Hverdage 9.30-15.30)
E-mail: kundeservice@imerco.dk

Vi bestræber os på at besvare din e-mail inden for 2 hverdage

 

 

Forretningsbetingelser


Bestilling:
Du kan bestille varer via vores hjemmeside.
Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail, der også indeholder information omkring retur- og reklamationsret (byttemærke). De gældende salgs- og leveringsbetingelser kan du altid finde på denne side. Betingelserne gældende for et konkret køb vil blive medsendt din ordrebekræftelse.
Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os ved at henvende dig til en af vores butikker.
Når du handler med www.imerco.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk
Det er ikke muligt at se tidligere ordre. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en e-mail til kundeservice@imerco.dk
Du skal være fyldt 18 år for at handle på imerco.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Betaling:
Alle priser på websitet er dagspriser og angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv.
På www.imerco.dk kan betaling ske via betalingskort.
Der kan betales med følgende kort:
Dankort, VISA/Dankort, Diners Club, Eurocard, Mastercard, Maestro, American Express, FBF og Accept Card.

OBS: Der kan ikke benyttes gavekort som betaling på www.imerco.dk

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.imerco.dk
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.imerco.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.imerco.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Her ydes organiseret rabat til følgende persongrupper: Medlemmer af Imerco+, som du kan læ-se mere om her. Medlemmer af Forbrugsforeningen, hvor den maksimale rabat på alle varer er 8,5%. En liste over, hvilke varer der omfattes af rabatten, samt over størrelsen i beløb eller procent af prisen vil efter anmodning kunne forevises.


Levering:
Levering sker KUN indenfor Danmarks grænser og ikke til Færøerne samt Grøn-land. Levering sker via Post Danmark. Normal forsendelse leveres 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget ordren. Dog kan der gå yderligere dage ved bestillinger op til og i weekenden. Kan ordren ikke leveres inden fem arbejdsdage, vil du mod-tage en e-mail eller blive ringet op herom. Hvis din ordre indeholder varer med længere leveringstid (”Populær vare”), kan der være op til 10 dages leveringstid på den samlede ordre.
OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet.

Bonen bør opbevares et tørt og mørkt sted. Undgå temperatur over 40 grader samt opbevaring i fugtige omgivelser. Derudover bør kontakt med plastomslag og andet PVC materiale, samt olie, fedt, alkohol og direkte sollys undgås.


Fragt:

Levering er gratis, hvis du køber for 500 kr. eller derover.

Bemærk: Vi leverer til nærmeste posthus, pakkeboks eller pakkeshop. Gratis fragt ved køb for 500 kr. eller derover gælder ikke levering til privatadresse med Post Nord.

Køber du for under 500 kr., er leveringspriserne: 

Afhentning i GLS Pakkeshop: 29 kr.

Levering til erhvervsadresse med GLS: 29 kr.

Afhentning i Post Nord Pakkeboks: 39 kr.

Levering til privatadresse med Post Nord

Handler du for over 1.000 kr. er leveringen gratis. Handler du for under 1.000 kr. vil levering med Post Nord til privatadresse koste 70 kr. 

Bemærk: Post Nord kan levere din ordre, selvom du ikke er hjemme, hvis du er tilmeldt Modtagerflex eller Pakkeboks. Læs mere på www.postdanmark.dk.
Returnering og fortrydelsesret:
Du har 30 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Du kan kontakte os på kundeservice@imerco.dk.


Ønsker du at fortryde købet skal dette meddeles Imerco indenfor 30 dage, og produkterne skal tilbageleveres til Imerco senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet.


Alle varer købt i webshoppen kan returneres i vores butikker over hele landet, eller sendes til vores adresse:

IMERCO A/S
Webshoppen
Smedeholm 16
2730 Herlev

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor post-kvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

VIGTIGT:
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Dokumentation for dit køb samt returformular:
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb, samt du kan udfylde vores returformular eller anden tilsvarende utvetydig erklæring om, at du vil udøve din fortrydelsesret.


Tilbagebetaling:
Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet senest 14 dage efter vi har modtaget meddelelse om fortrydelse af købet.


Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis der er sket anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, og varens værdi herved er blevet forringet.


Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Reklamationsret:
Når du handler på www.imerco.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamations-ret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig i en af vores Imerco butikker eller indsende det til os på vores adresse:

Imerco A/S
Webshoppen
Smedeholm 16
2730 Herlev


Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du vil klage over en vare købt hos os, kan du indgive en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail-adresse: kundeservice@imerco.dk

Henvendelse vedrørende ordrer:
Telefon: 98 18 98 38 (Hverdage 9.30-15.30)
E-mail: kundeservice@imerco.dk

Persondatapolitik:
Ved at benytte imerco.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Imerco.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige op-lysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige op-lysninger.

Imerco.dk kan løbende indgå aftaler eller partnerskaber med reklameserverfirmaer. Tredjeparter indsamler derfor IP-adresser med det formål at placere cookies på dit terminaludstyr ved klik på reklamer for at registrere brug af reklamen. 

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger:
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privat-adresse eller anden fysisk adresse, e-mail-adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå imerco.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Imerco.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Imerco.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
•    foretager et varekøb
•    tilmelder dig et nyhedsbrev
•    indmelder dig i vores fordelsprogram (Imerco+)
•    deltager i konkurrence
•    sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
•    i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde


Imerco.dk indsamler de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. navn, IP-adresse, e-mail-adresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger, hindre og bekæmpe misbrug samt føre statistik.

Imerco.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

Imerco.dk opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på imerco.dk videregives kun til:

•    virksomhedens interne afdelinger
•    udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt samt Google Analytics, misbrugsregistre og samarbejdspartneres underleverandører.
•    forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

Imerco.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for imerco.dk
For at kunne videreudvikle og forbedre imerco.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.

Imerco.dk anvender cookies på sin hjemmeside, herunder fra 3. part samarbejds-partnere som Google Analytics. Læs nærmere herom i vores cookie-politik her.


Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver imerco.dk ikke data om din brug af tjenesterne på imerco.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Hos Imerco A/S lagres personoplysningerne i forbindelse med køb af varer i mindst 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven). Indsamling af personoplysninger via vores website,  sker kun med dit samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Indsamling af IP-adresser indsamles uden samtykke, så vi kan levere den ydelse, du efterspørger, hindre og bekæmpe misbrug samt føre statistik. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Sikkerhed og databeskyttelse ved Imerco+ medlemsskab:
Ved afgivelse af oplysninger om dig selv ved oprettelse af Imerco+ bliver oplysningerne behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.
Imerco A/S fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller skade, såvel direkte som indirekte, der måtte opstå som følge af misbrug af medlemmers adgangskode, såfremt dette misbrug ikke er sket som følge af uagtsom handlemåde fra Imerco A/S.

 
Adgang til oplysninger:
Som registreret hos Imerco A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Imerco A/S via e-mail: kundeservice@imerco.dk

Cookies:
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender imerco.dk cookies til at indsamle oplys-ninger. Læs mere om cookies på imerco.dk her.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken:
Imerco.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen: kundeservice@imerco.dk.

Revideret oktober 2017