Bytte og returret

Hvor lang tid kan jeg bytte eller returnere en vare?

Du får altid 90 dages bytteservice og 30 dages returret hos Imerco.

JULEN 2020: Du kan roligt købe julegaven i god tid, for frem til den 24. december 2020 sætter vi byttemærke på, så den kan byttes i 90 dage og returneres i 30 dage efter juleaften. Køber du i webshoppen, følger byttemærkerne med i pakken.

Det betyder, at gaven kan byttes til en anden vare eller et tilgodebevis helt frem til den 24. marts 2021. Pengene gives retur mod fremvisning af gyldig bon til og med den 23. januar 2021.

Bemærk: Ved køb af større og tungere varer leveret med fragtmand, skal du kontakte vores kundeservice på kundeservice@imerco.dk inden 90 dage. Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer.

Hvordan bytter jeg en vare fra webshoppen?

Har du købt en vare på Imerco.dk, kan du kan bytte den i alle vores Imerco og Imerco Home-butikker mod fremvisning af en gyldig faktura eller byttemærke. Din faktura skal medbringes enten fysisk eller elektronisk.

Bemærk: Dette gælder ikke køb af større og tungere varer leveret med fragtmand. Se mere nederst på siden. Der er ikke fortrydelsesret på specialfremstillede varer.

Ændringer til bestilling

Vi behandler og sender din ordre så hurtigt vi kan, derfor vil det ofte, ikke være muligt at ændre i en ordre. Når en ordre først er ved at blive behandlet er den i et flow flere steder i webshoppen, hvorfra det ikke vil være muligt at udtage den.
Det letteste vil være, at du afviser at modtage pakken når den ankommer, så returneres den automatisk til os og pengene føres tilbage til dit kreditkort. I mellemtiden kan du blot foretage en ny bestilling.

Kan jeg få pengene tilbage, hvis jeg har købt med kreditkort?

Hvis du har købt varen med kreditkort f.eks. Forbrugsforening eller Mastercard, skal pengene returneres på samme kort. Husk derfor at medbringe kortet i butikken. Hvis dette ikke er muligt, ombytter vi til en anden vare eller udbetaler beløbet som et tilgodebevis. 

Såfremt du ønsker at returnere en vare, som er betalt med gavekort eller tilgodebevis, udbetaler vi ikke penge, og der vil i stedet blive udstedt et nyt tilgodebevis.  

Kan gavekort byttes?

Nej, gavekort kan ikke byttes eller ombyttes til kontanter.

Du kan mod et gebyr på 25 kr. få vekslet dit gavekort til kontanter, hvis dit gavekort har en værdi på mere end 100 kr.

Bemærk: Gavekort vundet i konkurrencer samt gavekort købt med tilgodebevis kan ikke ombyttes til kontanter.

Vekslingen kan kun ske ved at kontakte vores kundeservice på kundeservice@imerco.dk

Bytte- og returret ved større og tungere varer leveret med fragtmand

Større og tungere varer er f.eks. havemøbler, møbler, grill og havekrukker leveret med fragtmand.
Meddelelseom udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved inden for 90 dage at rette henvendelse til vores kundeservice på kundeservice@imerco.dk

Kundeservice bestiller afhentning af dine varer, såfremt du ikke selv ønsker at stå for returneringen. Skal kundeservice håndtere returneringen af dine varer, skal du dække returomkostningerne på 249 kr.

Min vare er gået i stykker, hvad gør jeg?

Er din vare gået i stykker, kan du læse mere om, hvad du skal gøre under Reklamationer og garantier - klik her