Udsalget er i gang med de vildeste priser! Husk at julegaver kan byttes i alle butikker helt frem til 24. marts.

Alt om Black Week & Black Friday

Hvordan holder Imerco Black Week og Black Friday?

Black Friday er på trapperne, og hos Imerco glæder vi os til at give dig masser af gode tilbud og store rabatter!

Du kan også allerede nu glæde dig til at spare masser af penge, når vi slår dørene op til vores over 160 butikker fyldt med gode tilbud, eller du kan shoppe fra sofaen i ro og mag på Imerco.dk, der også bugner af varer til gode priser.

 

Hvornår holder Imerco Black Friday?

Imerco holder Black Friday fredag d. 26. november 2021. Vores medarbejdere glæder sig til at tage imod dig, og står klar til at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud. Du er også velkommen til at shoppe på imerco.dk, hvor vi vil have massevis af gode tilbud. Se Imercos Black Friday tilbud.

 

Hvornår holder Imerco Black Week?

I 2021 holdes Black Week i uge 47, dvs. fra mandag d. 22. november til søndag d. 28. november 2021. Læs mere om Black Week hos Imerco.

Hvor lang leveringstid er der på varer købt på imerco.dk?

Vi har rigtig travlt på Black Friday og i Black Week, og vi løber så stærkt, vi kan, men der kan forekomme længere leveringstid på levering af varer fra imerco.dk.

 

Hvor lang ventetid er der på svar fra Imercos kundeservice?

Da vi har rigtig mange ordrer i Black Week, kan der forekomme længere ventetid på svar fra Imercos kundeservice i perioden lige efter. Vi knokler så hurtigt, vi kan og skal nok få svaret alle.

 

Hvor lang tid kan man bytte varer hos Imerco?

Alle varer kan byttes i 90 dage efter juleaften, og penge gives retur mod forevisning af bon i 30 dage efter juleaften. Så kan du vente med at bytte, til der ikke er så travlt. 

 

Har Imerco prisgaranti?

Vi gør det nemt at købe julegaverne i god tid. På mange varer vil du se mærket JULEPRIS. Det er din garanti for, at varen ikke bliver sat yderligere ned inden juleaften. Du kan derfor roligt købe julegaven allerede nu, for den bliver ikke billigere – heller ikke i Black Week, så du kan trygt købe julegaven med det samme - desuden har Imerco altid prismatch.

 

Kan man få hjælp i Imercos butikker?

Vi har ansat flere hundrede ekstra medarbejdere som assistance i butikkerne, som glæder sig til at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud. 

 

Hvor længe har Imercos butikker åbent?

Vores butikker har udvidede åbningstider i hele Black Week - du kan se åbningstider for din lokale Imerco her.

 

Kan man få hjemmelevering på Imerco.dk?

Gå shop amok på Imerco.dk og få leveret dine varer til døren. Der kan forekomme længere leveringstid i denne uge.