Nu behøver du ikke mere mangle inspiration til, hvad du skal servere for familien i hverdagen. Med kogebogen ”Vintermad – nem mad hver dag” får du 92 opskrifter på sund og nem mad, der er let at tilberede i en travl hverdag.
Inspiration til bæredygtig madlavning Retter med vintersæsonens råvarer 92 opskrifter
Opskrifterne i kogebogen er baseret på vintersæsonens råvarer som kål, grønt og rodfrugter. Du får både opskrifter på kødretter, supper og gryderetter, så er det blot at vælge mellem de retter, vi godt kan lide at spise i de mørke vintermåneder. Bogens retter kan laves på under en halv time, og de mange flotte farve farvefotos gør opskrifterne lette at gå til.
Forfatteren bag ”Vintermad - nem mad hver dag” er Trine Hahnemann. Hun er kok, madskribent og direktør for Hahnemanns Køkken, der serverer bæredygtig frokost i kantiner på både offentlige og private arbejdspladser.Trine Hahnemann har skrevet flere kogebøger, og hun er fortaler for bæredygtige løsninger og økologisk mad lavet med kærlighed.