I alt 75 opskrifter fra forret til dessert, der formår at vise ét sæt råvarer tilberedt på to forskellige måder.
Fra hverdagsmad til wow-faktor! Samme ingredienser til hverdag og fest Bruger samme råvarer på to forskellige måder
Politikens Forlag skriver således:
Hverdagsmad behøverikke at være kedelig, oggæstemad behøver ikke atvære dyr. Ud af den nøjagtigsamme bunke gode, sunderåvarer kan du få både etlækkert hverdagsmåltid ogmoderne gæstemad medwauw-faktor. Det eneste, detkræver, er, at du tænker lidtud af boksen. Det har kokkenJesper Vollmer, der netop nuer aktuel på tv, gjort, og deter der kommet en utraditionelog meget inspirerendekogebog ud af. Jesper Vollmer, der i ti år harværet køkkenchef i Kongehuset,viser, hvor langt man kankomme med forholdsvist fåråvarer på køkkenbordet. Oghvordan man ikke hver gang,man skal have gæster, behøver at tænke i at købe oksemørbrad eller andre dyre udskæringer og skulle supplere med en alenlang indkøbsliste. Bogen er bygget op omkring konceptet "en ingrediensliste - to opskrifter" under samme overskrift. Det kunne fx være "Kylling - græskar - mandler", som han giver en rustik opskrift på med hel ovnstegt kylling med bagt græskar, sprød spinatsalat, mandler og wasabiyoughurt. Det er i den lidt finere udgave blevet til stegt kyllingebryst med puré af græskar, ristede mandler og yoghurt med dild-spinatolie. To vidt forskellige velsmagende retter til hver sin lejlighed. I alt indeholder kogebogen 75 opskrifter på forretter/frokostretter, hovedretter og desserter fra Jesper Vollmers personlige køkken, der bærer præg af, at han ikke alene hver dag laver mad til sin egen familie derhjemme med to voksne og to børn, men selvfølgelig også, at han i sine ti år i Kongehuset ikke bare har lavet mad til gæster fra hele verden, men også i hverdagen sammen med det yderst madinteresserede regentpar har haft fokus på enkel og sund mad med et grønt islæt og på at undgå madspild.