Kogebog Sous Vide

Over 180 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Få inspiration til nye opskrifter med kogebogen Sous Vide i dit eget køkken.

  • Trin-for-trin vejledning til nybegynderen
  • Mere end 300 tid/temperatur kombinationer
  • Inspiration både til hverdag og fest

Kogebogen på 200 sider indeholder alt fra trin-for-trin vejledning til sous vide-nybegynderen til mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der giver dig det bedste resultat, udseende, smag og tekstur, uanset hvilken udskæring du har i køleskabet.

Bagerst i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning til, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. Derudover er der også inkluderet et afsnit om udskæringer, mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning – så der også er rigeligt af nyttig information, til selv rutinerede kokke og sous vide brugere.

Sideantal: 200.

Indholdsfortegnelse:

  • Introduktion
  • Okse
  • Svin
  • Lam og vildt
  • Fjerkræ
  • Fisk og skaldyr
  • Grøntsager
  • Frugt og bær
  • Sous Vide i praksis
  • Udstyr & Tip

Få inspiration til nye opskrifter med kogebogen Sous Vide i dit eget køkken.

  • Trin-for-trin vejledning til nybegynderen
  • Mere end 300 tid/temperatur kombinationer
  • Inspiration både til hverdag og fest

Kogebogen på 200 sider indeholder alt fra trin-for-trin vejledning til sous vide-nybegynderen til mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der giver dig det bedste resultat, udseende, smag og tekstur, uanset hvilken udskæring du har i køleskabet.

Bagerst i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning til, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. Derudover er der også inkluderet et afsnit om udskæringer, mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning – så der også er rigeligt af nyttig information, til selv rutinerede kokke og sous vide brugere.

Sideantal: 200.

Indholdsfortegnelse:

  • Introduktion
  • Okse
  • Svin
  • Lam og vildt
  • Fjerkræ
  • Fisk og skaldyr
  • Grøntsager
  • Frugt og bær
  • Sous Vide i praksis
  • Udstyr & Tip