Kogebog: Meyers bageskole - alle kan lære at bage - Af Claus Meyer

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Meyers bageskole – Alle kan lære at bage af Claus Meyer

Der er intet som et friskbagt brød med en sprød skorpe og en blød midte, hvor smørret smelter en anelse, fordi det stadig er lunt.

I kogebogen Meyers bageskole lærer du at bage de lækreste brød. Brød der smager så godt, at du lige skal have en ekstra skive. Bageskolen er bygget op omkring fire grunddeje, som er basen for de fleste af bogens opskrifter.

Bliv hjemmets bagermester

Trin for trin bliver du guidet igennem grundprincipperne af en god dej, så du hurtigt bliver fortrolig med hver af de fire grunddeje. Og bliver dit brød ikke perfekt første gang, så kan du få udførlig hjælp i det illustrerede fejlfindingsafsnit, så det kan blive bedre næste gang.

Meyers bageskole lærer dig, at bruge alle dine sanser, når du bager. Når du vænner dig til at dufte og smage, mærke, lykke og iagttage, hvordan dejen og dit brød udvikler sig i processen, vil du opdage, at du både får bedre resultater – og bagning bliver meget sjovere.

Yderligere detaljer:

  • Forlag: Lindhardt & Ringhof
  • Forfatter: Claus Meyer
  • Titel: Meyers bageskole – Alle kan lære at bage
  • Udgivelsesdato: 31. oktober 2014
  • Udgave: 1
  • Oplag: 5
  • Sideantal: 297
  • Indbinding: Hardback
  • ISBN-13: 9788711337790

Meyers bageskole – Alle kan lære at bage af Claus Meyer

Der er intet som et friskbagt brød med en sprød skorpe og en blød midte, hvor smørret smelter en anelse, fordi det stadig er lunt.

I kogebogen Meyers bageskole lærer du at bage de lækreste brød. Brød der smager så godt, at du lige skal have en ekstra skive. Bageskolen er bygget op omkring fire grunddeje, som er basen for de fleste af bogens opskrifter.

Bliv hjemmets bagermester

Trin for trin bliver du guidet igennem grundprincipperne af en god dej, så du hurtigt bliver fortrolig med hver af de fire grunddeje. Og bliver dit brød ikke perfekt første gang, så kan du få udførlig hjælp i det illustrerede fejlfindingsafsnit, så det kan blive bedre næste gang.

Meyers bageskole lærer dig, at bruge alle dine sanser, når du bager. Når du vænner dig til at dufte og smage, mærke, lykke og iagttage, hvordan dejen og dit brød udvikler sig i processen, vil du opdage, at du både får bedre resultater – og bagning bliver meget sjovere.

Yderligere detaljer:

  • Forlag: Lindhardt & Ringhof
  • Forfatter: Claus Meyer
  • Titel: Meyers bageskole – Alle kan lære at bage
  • Udgivelsesdato: 31. oktober 2014
  • Udgave: 1
  • Oplag: 5
  • Sideantal: 297
  • Indbinding: Hardback
  • ISBN-13: 9788711337790