Fundet 116 matchende produkter
Henter flere produkter...vent venligst

Smart madopbevaring mindsker madspild

Gem ingredienserne du ikke fik brugt, og madresterne familien ikke fik spist, i opbevaringsbokse til køleskabet. Det er god husholdningsskik, der gavner din økonomi og mindsker madspild.

Ikke alene holder madvarerne sig bedre, når de er opbevaret korrekt i lufttætte opbevaringsbokse – du kan også nemt holde dine madvarer adskilt og undgå lugtgener. Fra blandt andre Cook & Baker, Lock & Lock og OXO finder du opbevaringsbokse i plastik med solide lukninger til at sætte på køl. Det skaber orden og overblik i dit køleskab.

Syltning er også med til at mindske madspild, da råvarerne efter syltning har en betydelig længere holdbarhed. Udover at det er hyggeligt at sylte, er hjemmesyltede lækkerier indbydende at have stående fremme. Så i stedet for at bruge opbevaringsbokse når du sylter, skal du hellere bruge sylteglas – fx sylteglas fra Kilner.

Til de tørre madvarer som mel, pasta gryn og nødder, kan du bruge opbevaringsglas, der snildt kan stå fremme på køkkenbordet eller pryde køkkenhylderne. Med de flotte opbevaringsglas fra blandt andre Rosendahl og Bodum, bliver det ligefrem dekorativt, når kaffebønner, teblade og müsli står fremme og pynter i glassene. Du slipper også for at åbne og lukke poser, bøvle med elastikker eller fryseposer.

Find dine næste opbevaringsbokse, sylteglas og opbevaringsglas hos Imerco. Vi har mange forskellige størrelser at vælge i mellem – og alle sammen i en god kvalitet.