Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Drikke

Opskrift på gløgg med granatæble og appelsin

Juletiden er lig med gløgg. Og hvorfor ikke spice den traditionelle gløgg op med lidt granatæble, som en lækker luksusversion? Her får du opskriften på granatæblegløgg med appelsiner i.

Skrevet af Imerco · 16 december 2020

importedContent

Ingredienser (til 4 pers.):

1 flaske rødvin (75 cl)
2,5 dl granatæblejuice
2 appelsiner, saften heraf
75 g sukker
1 kanelstang
5 hele stjerneanis
5 hele nelliker
1 usprøjtet appelsin i skiver
1 granatæble, kernerne heraf

Sådan gør du:

Varm forsigtigt rødvin, appelsinsaft, granatæblejuice, krydderier og sukker på i en gryde. Det må ikke koge, da alkoholen så fordamper. 
Skyl den usprøjtede appelsin og skær den i skiver til gløggen, lad det stå og varme på medium varme i ca. 15 minutter. 
Sluk for varmen og lad det trække 30-60 minutter og si herefter krydderier og appelsinerne fra. 
Gem appelsinerne til servering. Server gløggen godt varm og tilsæt hver kop 1 spsk. granatæblekerner og appelsinskiver, der er skåret i mindre stykker.

Psst! Kanden og koppen på billedet er fra Eva Trio Legio Nova.

Se alt Eva Trio Legio Nova her