Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Boligindretning

4 fine adventskranse – hvilken er din favorit?

Enkel, romantisk, finurlig eller dramatisk – hvilken stil går du efter, når du skal lave årets adventskrans? Find din favorit iblandt disse fire fine adventskranse.

Skrevet af Imerco · 28 oktober 2021

importedContent

Adventskransen eller -dekorationen er et must for de fleste i december måned. Den tæller søndage ned til jul, og opbygger samtidig på fineste vis spændingen frem til jul. De findes i mange forskellige udgaver, men behøver hverken at være særligt tidskrævende eller svære at lave – ens for dem alle er, at de er stemningsfulde og dekorative. Men er du mon mest til den enkle, den romantiske, den finurlige eller den mørke og dramatiske?

Se alt advent

Enkel og stilren adventskrans

Den enkle skønhed

Er du til det moderne og stilrene, så find en smuk adventsstage, der er enkel i sit udtryk. Selvom stagen måske er smuk i al sin enkelthed, kan du nemt personalisere udtrykket med indfarvet mos og kogler, der har fået lidt sprayglimmer. Det bedste er, at dette enkle, men udtryksfulde look kan skabes på bare 5 minutter.

Se alle jule- og adventsstager

Romantisk adventskrans i sarte farvetoner

Sart romantik

Hvis du har en forkærlighed for sarte farvetoner, blomster og sød romantik er denne adventskrans måske noget for dig. Selvom den ser svær ud, kan du nemt kreere den i løbet af 60 minutter – sæt fire lys i en oasiskrans og vælg gerne lange, slanke lys i en sart farvetone for at understrege det romantiske univers. Dekorér med tørrede eller kunstige blomster og vær ikke bange for at bruge lidt utraditionelle nuancer, for de skaber nemlig wauw-effekt og masser af personlighed.

Pak adventskransen forsigtigt ind i silkepapir og opbevar den i en stor gammel skotøjsæske – så kan den holde til næste jul. Og næste jul og næste jul…

Se alle lys

Finurlig og utraditionel adventskrans

Finurligt stilleben

Slip kreativiteten løs og gå utraditionelle veje med din adventskrans. Lav i stedet en adventsdekoration i form af et lille julestilleben og lad den udgøre årets adventskrans – den tager kun 15 minutter at lave. Brug fire kopper, bonbonniere eller sukkerskåle og fyld dem med oasis. Sæt lys heri og dekorér med mos, kogler og andet fint. Stil dem op ved siden af hinanden på et hyggeligt sted i hjemmet, og fuldend dit stilleben med julekugler, vaser og andet, der understreger den finurlige julestemning.

Se alle krus og kopper

Dramatisk og dragende adventskrans

Dragende og dramatisk

Bliver du draget af det mørke look, og er du vild med lidt drama? Skab en dramatisk adventskrans på bare 30 minutter ved at sætte fire mørke bloklys i en fladbundet skål eller på et kagefad med fod. Lad gerne lysene have forskellige højder og farvenuancer. Fordel lidt oasis omkring lysene, og beklæd det med mos. Stik grene, valmuekapsler og andet i, som giver din adventskrans et smukt og dramatisk look.

Vælg LED-lys så du ikke skal bekymre dig om en eventuel brandfare i forbindelse med brug af tørre grene, gran m.m.

Se alle LED lys