Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*. Brug koden: SHOPAMOK
Søg varer og brands
Boligindretning

10 juleforberedelser du kan gå i gang med nu

Kast dig over dine juleforberedelser allerede nu og undgå julestress. Vi guider dig her til den ultimative julehuskeliste.

Skrevet af Imerco · 9 november 2016

importedContent

Julen er fyldt med hyggelige traditioner, men det kan være svært at nå det hele i december. Begynd derfor på juleforberedelserne allerede nu, så julefreden kan sænke sig. Så undgår du at løbe forvirret rundt med hjertebanken og svedige håndflader for at få styr på de sidste ting dagen inden juleaften.

Disse juleforberedelser kan du allerede gå i gang med nu:

1. Køb kalenderlys og adventskrans

Levende lys er med til at sætte gang i julestemningen. Køb kalenderlys og adventskrans nu, så du er klar til at starte nedtællingen til juleaften.

Se alle kalenderlys

2. Lav pakkekalender til børn og voksne

24 små gaver. Uanset om det er dine unger, kæreste eller bedsteforældre, du ønsker at forkæle med en lille gave hver dag i december, er pakkekalenderen skøn at få tjekket af julehuskelisten i god tid.

Se gaveidéer

Pak dine julegaver ind løbende, så der ikke hober sig en stor, uoverskuelig bunke op i et hjørne. Smukt indpakkede gaver pynter samtidig fint i dit julehjem.

3. Lav en plan over gaverne

Der er ikke noget bedre end at se glæden i ansigtet på dem, du holder af, når de pakker den gave op, som de ønskede sig allermest. Vil du gerne finde på de helt rigtige gaver, kan du med fordel lægge hjernen i blød allerede nu.

Julegaver

4. Rør småkagedej til fryseren

Mmm, duften af friskbagte pebernødder eller brunkager er himmelsk. Heldigvis er mange af julens småkagedeje perfekte til at fryse ned. Lav derfor dejen nu, så du nemt kan tage en lille portion op og forkæle familien med nybagte småkager til jul.

Se alle bageartikler

Lav en ekstra stor portion småkager, så har du også en sød værtindegave til alle julens fester.

Se også: Den ultimative guide til julens lækreste hjemmebag

5. Gør klar til julens gløgg

En skøn hjemmelavet gløgg er essensen af jul. Drømmer du om at lave din egen gløggekstrakt, er det bare med at komme i gang. Den skal nemlig gerne trække i tre uger eller længere.

Se alle termoglas

6. Få overblik over julepynten

Find julekasserne frem fra kælderen og få overblik over, hvad du allerede har – og hvad du måske kunne tænke dig af nyt julepynt. Så er du helt klar til at pynte hyggeligt op den 1. december.

Se alt julepynt

Se vores store udvalg af julepynt fra Stelton her

7. Køb ind til konfekten

At trille julekonfekt er en hyggelig juletradition for hele familien. Planlæg allerede nu, hvad I vil lave, og køb ind til det, så du har marcipan, mørk chokolade, rosiner og nougat liggende, når I får lyst til at kaste jer over det.

Se alt til chokolade og konfekt

Julekonfekt

8. Køb ind til julemiddagen

Det er brandærgerligt at stå juleaften og mangle kuløren til sovsen eller mandlen til risalamanden. Køb de langtidsholdbare ting som julevin, mandler, grødris og servietter nu, så det kun er de friske varer, du skal huske på i december.

9. Bestil juleanden nu

Andestegen er en af de mest populære retter på de danske juleborde. Har du særlige ønsker til, om din and skal være økologisk, fersk, frossen, dansk eller fransk, er det en god idé at bestille den i god tid.

Juleand

10. Skriv julekort

Glædelig jul og godt nytår! Brug en aften på at sætte dig hyggeligt til rette og skrive julekort til dem, du gerne vil forkæle med en personlig julehilsen. Så er du også sikker på, at dine julekort når frem inden jul.