Pandekagepanden i Barcelona-serien fra Greenpan er designet til at holde. Solidt aluminium med keramisk non-stick belægning gør panden særligt slidstærk og let at bruge, uden at maden brænder på.
Fri for kemikalier
Non-stick Infinity belægning
Testvinder juni 2018
Pandekagebagning med det rette udstyr
Det er pandekagepanden fra Greenpan, du skal have ved hånden, når du vil forkæle med en stor stak hjemmelavede pandekager. Panden har en lav kant, der gør det let at vende pandekage efter pandekage. Den er lavet af solidt aluminium, og derfor kan du stege ved meget høje temperaturer - på alle varmekilder.
Diamanter for en stærk overflade
Du kan spare på fedtstoffet, og du slipper for, at maden brænder på med gryderne og panderne i Barcelona-serien. De har nemlig keramisk Infinity belægning, som giver produkterne deres gode non-stick egenskaber. Belægningen er forstærket med diamanter, hvilket gør panden så modstandsdygtig, at den tåler både høj varme og brug af metalredskaber.
Madlavning uden kemi
Med pander og gryder fra Greenpan er du sikret kemikalie-fri madlavning, fordi produkterne er fri for både PFOA, PFAS, bly og cadmium.
Om Greenpan
Greenpans non-stick belægning Thermolon™ blev introduceret i 2007, og siden da har de været førende inden for køkkengrej med keramisk belægning. GreenPans gryder og pander giver dig en uovertruffen madlavningsoplevelse. Samtidig er produkterne skånsomme over for både sundhed og miljø, da de er fri for skadelige stoffer. Derudover reducerer de deres CO2-fodaftryk gennem energieffektive produktionsprocesser og genanvendelige materialer.