Udsalg - Kickstart | Lige nu kan du spare 20% på ALT*
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(1)

Georg Jensen Henning Koppel Skål

Ø 31 cm - Rustfrit stål - Blank

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Et sandt mesterværk er kendetegnet ved, at det er designet og fremstillet til at se enkelt ud.

Funktionel og yderst anvendelig

Henning Koppel skabte denne Wave skål i rustfrit stål, der ligner, at den svæver, samtidigt med at skålens vægt udtrykker tyngde og stabilitet.

Wave Bowl har asymmetriske former, der får den til at ligne en abstrakt skulptur. Samtidigt er skålen utrolig funktionel og oplagt til at bruge til frugt, slik eller nips.

Designeren bag Wave

Henning Koppel (1918-1981) var et kreativt barn, der tidligt udviste talent for kunst. Dette fik ham til at studere både tegning og akvarel. Koppel uddannede sig til skulptør ved det Kongelige Danske Akademi og senere i Paris.

Hans sublime tegnefærdigheder, har hjulpet ham med at fremstille unikke skitser af sine designs, som er kunstværker i sig selv. Henning Koppel var tilknyttet Georg Jensens sølvsmedie.

Et sandt mesterværk er kendetegnet ved, at det er designet og fremstillet til at se enkelt ud.

Funktionel og yderst anvendelig

Henning Koppel skabte denne Wave skål i rustfrit stål, der ligner, at den svæver, samtidigt med at skålens vægt udtrykker tyngde og stabilitet. Wave Bowl har asymmetriske former, der får den til at ligne en abstrakt skulptur. Samtidigt er skålen utrolig funktionel og oplagt til at bruge til frugt, slik eller nips.

Designeren bag Wave

Henning Koppel (1918-1981) var et kreativt barn, der tidligt udviste talent for kunst. Dette fik ham til at studere både tegning og akvarel. Koppel uddannede sig til skulptør ved det Kongelige Danske Akademi og senere i Paris. Hans sublime tegnefærdigheder, har hjulpet ham med at fremstille unikke skitser af sine designs, som er kunstværker i sig selv. Henning Koppel var tilknyttet Georg Jensens sølvsmedie.

16. maj 2020

Flot design

Flot design

Zahra N.