Klima og ventilation

Fede funktioner, du ikke vidste fandtes, er der nok af blandt vores store udvalg af vejrstationer og termometre. Med det smarte gear til at tjekke vejret fra blandt andre OBH og Ventus, er du altid på forkant med frost, regn og alt derimellem. OBH leverer også en ekstra tjekket serie, eHome, der sender vejr og vind direkte til din smartphone.

Regnmåleren er en favorit, hvis du har have eller altan, og den findes i alt fra stilede, traditionelle versioner a la Eva Trio til en digital frontløber fra OBH, hvor du kan føre statistik over vejret og mængden af de livgivende dråber fra himlen.

Imerco udvider sortimentet

Som noget nyt, har vi samlet vores bedste produkter til dig, som ønsker at få styr på både inde- og udeklimaet. Vi har samlet de bedste produkter og udvider sortimentet løbende.

Du kan både få den rette temperatur, undgå støv og lugtgener og affugte hjemmet ved hjælp af produkter i vores sortiment. Imerco tilbyder en bred vifte af forskellige klima- og ventilationsprodukter, som hjælper dig med at få et bedre indeklima.

Med den rette aircondition er du sikret effektiv afkøling på de varme sommerdage. En mobil aircondition, kan du nemt bruge den i både hjemmet og sommerhuset, eller flytte rundt på den fra rum til rum. Er det ikke temperaturen men derimod fugt, som du kæmper med, kan en affugter eller luftrenser være svaret - og her er Imerco dig også behjælpelig.