Cook & Baker Vakuummaskine - Stål - Sort

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med denne vakuumsealer fra Cook & Baker bliver det let at sikre, at dine fødevarer holder sig friske i længere tid.

  • Effektiv opbevaring og længere holdbarhed
  • Forhindrer frostskader
  • Muliggør tilberedning af din mad med sous vide-metoden

Forlænger holdbarheden

Brug vakuummaskinen til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt, for at vækste.

Ikke alle baktierier bremses ved denne metode, men de fleste gør og selv skimmelsvamp har svært ved at vokse i vakuumpakket madvarer, hvilket betyder at også parmesanost er effektivt at vakuumere, hvis du har rester til overs.

Forhindrer frostskader

En god bøf med en god fedtmarmorering kan selv ved -18° C frost blive harskt. Det skyldes, at harskningsprocessen kræver ilt, som findes i en almindelig plastikpose. Ved at vakuumere undgår du dette. Du undgår også rimfrostskader på kødet og ødelægger derfor ikke kvaliteten under frost.

Sous vide-metoden

Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.

Du kan købe vakuumposer i forskellige størrelser alt efter hvad du skal vakuumere

Med denne vakuumsealer fra Cook & Baker bliver det let at sikre, at dine fødevarer holder sig friske i længere tid.

  • Effektiv opbevaring og længere holdbarhed
  • Forhindrer frostskader
  • Muliggør tilberedning af din mad med sous vide-metoden

Forlænger holdbarheden

Brug vakuummaskinen til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt, for at vækste.

Ikke alle baktierier bremses ved denne metode, men de fleste gør og selv skimmelsvamp har svært ved at vokse i vakuumpakket madvarer, hvilket betyder at også parmesanost er effektivt at vakuumere, hvis du har rester til overs.

Forhindrer frostskader

En god bøf med en god fedtmarmorering kan selv ved -18° C frost blive harskt. Det skyldes, at harskningsprocessen kræver ilt, som findes i en almindelig plastikpose. Ved at vakuumere undgår du dette. Du undgår også rimfrostskader på kødet og ødelægger derfor ikke kvaliteten under frost.

Sous vide-metoden

Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.

Du kan købe vakuumposer i forskellige størrelser alt efter hvad du skal vakuumere