Med denne vakuumpakker fra Cook & Baker bliver det let at sikre, at dine fødevarer holder sig friske i længere tid.
Effektiv opbevaring og længere holdbarhed Forhindrer frostskader Muliggør tilberedning af din mad med sous vide-metoden
Forlænger holdbarheden
Brug vakuumpakkeren til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt, for at vækste.
Ikke alle baktierier bremses ved denne metode, men de fleste gør og selv skimmelsvamp har svært ved at vokse i vakuumpakket madvarer, hvilket betyder at også parmesanost er effektivt at vakuumere, hvis du har rester til overs.
Forhindrer frostskader
En god bøf med en god fedtmarmorering kan selv ved -18° C frost blive harskt. Det skyldes, at harskningsprocessen kræver ilt, som findes i en almindelig plastikpose. Ved at vakuumere undgår du dette. Du undgår også rimfrostskader på kødet og ødelægger derfor ikke kvaliteten under frost.
Sous vide-metoden
Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.
Du kan købe vakuumposer i forskellige størrelser alt efter hvad du skal vakuumere.