Caso Sous Vide CS1312

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Sous Vide Cooker tilbereder din mad på stjerneniveau. Med en enkel fastgøring med det praktiske håndtag er du i gang!

  • Holder en konstant temperatur
  • Holder vandet i cirkulation for mere præcis temperatur.
  • Passer til næsten alle varmeresistente beholdere

Med Sous Vide staven SV300 fra Caso vil du opleve at lave mad på et helt nyt niveau. Du kan bruge en gryde, som du allerede har, da sous vide staven kan opvarme op til 20 liter ad gangen og op til 90 °C og holder temperaturen ganske præcist, nemlig inden for 0,5 °C graders interval. Sous vide staven holder desuden vandet i cirkulation for en bedre og mere præcis temperatur.

Sous vide staven fra Caso betjenes via det digitale LED-display, som fungerer via et sensor touch panel. Maskinen er naturligvis ganske vandtæt efter IPX7-standard.

Den bedste tilberedning af din mad

Råvarerne skal vakuumforsegles i en plastikpose før du putter dem i vandbadet. Hvis du ønsker at marinere eller krydre din steg eller dine grøntsager før tilberedning, gør du det bare samtidig med vakuumeringen, så trænger marinaden langt hurtigere ind i dine råvarer, og du kan nøjes med at lade dem marinere en halv times tid.

Når dit kød er færdigtilberedt i vandbadet, skal du huske at give det en lynhurtig tur på en glohed pande eller under grillen i ovnen, så du får en mørk stegeskorpe, der fremhæver det kødets umami smag.

Sous Vide Cooker tilbereder din mad på stjerneniveau. Med en enkel fastgøring med det praktiske håndtag er du i gang!

  • Holder en konstant temperatur
  • Holder vandet i cirkulation for mere præcis temperatur.
  • Passer til næsten alle varmeresistente beholdere

Med Sous Vide staven SV300 fra Caso vil du opleve at lave mad på et helt nyt niveau. Du kan bruge en gryde, som du allerede har, da sous vide staven kan opvarme op til 20 liter ad gangen og op til 90 °C og holder temperaturen ganske præcist, nemlig inden for 0,5 °C graders interval. Sous vide staven holder desuden vandet i cirkulation for en bedre og mere præcis temperatur.

Sous vide staven fra Caso betjenes via det digitale LED-display, som fungerer via et sensor touch panel. Maskinen er naturligvis ganske vandtæt efter IPX7-standard.

Den bedste tilberedning af din mad

Råvarerne skal vakuumforsegles i en plastikpose før du putter dem i vandbadet. Hvis du ønsker at marinere eller krydre din steg eller dine grøntsager før tilberedning, gør du det bare samtidig med vakuumeringen, så trænger marinaden langt hurtigere ind i dine råvarer, og du kan nøjes med at lade dem marinere en halv times tid.

Når dit kød er færdigtilberedt i vandbadet, skal du huske at give det en lynhurtig tur på en glohed pande eller under grillen i ovnen, så du får en mørk stegeskorpe, der fremhæver det kødets umami smag.