Vinter Bazar
Spar op til 67% på ALLE* glas
*Gælder IKKE i forvejen nedsatte varer, 2. sorteringsvarer, bestillingsvarer, særpriser, varer med mængderabatter samt varer fra Sage, Spring Copenhagen, Architectmade, LINDDNA, Lucie Kaas, Dottir og Normann Copenhagen. Udvalget kan variere fra butik til butik. Vinter Bazar tilbuddene gælder fra mandag den 19. februar til og med onsdag den 21. februar 2018.

Glas

Veldrejede vinglas og tykke termoglas kan du aldrig få for mange af, når anledningerne til et glas vin med kæresten eller en kop kaffe med veninden melder sig. Hos Imerco værner vi om de anledninger, og det spejler sig i vores skønne udvalg af glas og glassæt. 

Vandglas til hverdagsbrug er danske Erik Bagger mester i. Som eksklusiv forhandler af mærket er vi stolte af, at kunne vise en bred vifte af kvalitetsglas i Baggers designrigtige serier. Klæd også spisebordet med italienske Luigi Bormioli og deres variete af champagneglas og andre glas til festen.

Også Eva Solo har styr på vinglassene til de særlige lejligheder, mens Poul Pavas sjove motiver klæder hans serier af vandglas for Aida.

Glas til koldt og varmt er der altså nok af – se mere her, hvis ikke du fik dem alle med.