amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(7)

Bitz Kagetallerken

Ø 22 cm - Stentøj - Grå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Præsenter dine gæster for smukke, hjemmelavede desserter på Bitz kagetallerken. Tallerkenen er designet med en mindre spiseflade, så dine gæsters fokus er på at nyde de gode råvarer ? i stedet for de store portioner. Det glaserede stentøjs rå udtryk er i høj kurs på de populære nordiske restauranter, og med Bitz kan du selv dække op med naturens nuancer. Bitz bestik og stel er skabt i samarbejde med Christian Bitz, som du kender fra tv-programmerne Madmagasinet, Bitz? Store Kur og Go Appetit. Farve: grå. Materiale: stentøj. Diameter 22 cm. Kagetallerkenen tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220° C grader.
Tip: Det tager 20 minutter, fra du tager den første bid, til mæthedssignalerne når hjernen ? så du kan let komme til at spise meget mere, end du egentlig har behov for. Med mindre plads på Bitz tallerkener kan du nemmere vænne dig til at spise mindre portioner, uden at du føler, at du får for lidt at spise.


Præsenter dine gæster for smukke, hjemmelavede desserter på Bitz kagetallerken. Tallerkenen er designet med en mindre spiseflade, så dine gæsters fokus er på at nyde de gode råvarer ? i stedet for de store portioner. Det glaserede stentøjs rå udtryk er i høj kurs på de populære nordiske restauranter, og med Bitz kan du selv dække op med naturens nuancer. Bitz bestik og stel er skabt i samarbejde med Christian Bitz, som du kender fra tv-programmerne Madmagasinet, Bitz? Store Kur og Go Appetit. Farve: grå. Materiale: stentøj. Diameter 22 cm. Kagetallerkenen tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220° C grader. Tip: Det tager 20 minutter, fra du tager den første bid, til mæthedssignalerne når hjernen ? så du kan let komme til at spise meget mere, end du egentlig har behov for. Med mindre plads på Bitz tallerkener kan du nemmere vænne dig til at spise mindre portioner, uden at du føler, at du får for lidt at spise.

4. februar 2020

Meget lækre og flottte!

Tallerkenen er virkelig pæn og lækker og har et rustik udseende, hvilket jeg rigtig god kan lide. Der er tidsløse og kan bruges hele året rundt til både arrangementer, selvskaber, højtider og alm. hverdagsbrug!

Regitze G.
2. november 2019

Smuk, stilren og behagelig

Disse tallerkener er virkelig smukke for øjet, stilrene i design og behagelige at spise af. (Som resten af Bitz serien). Desuden er prisen overkommelig for de fleste.

Helle S.
29. oktober 2019

God

Godt produkt

Ninna H.