Find skovmandsskjorten frem, tag en tur i skoven og bliv inspireret til at tilberede et lækkert stykke vildt med denne bog af Mikael Einarsson & Hubbe Lemon.
"Fra skov og marker ind i køkkenet og på bordet. Lækre opskrifter til tilberedning af vildt. Dette er en opskriftsbog til både den ambitiøse hjemmekok og den erfarne gourmetkok, som er villig til at ændre deres syn på vildt kød. The Wild Game Cookbook hjælper passionerede kokke med at genopdage det økologiske, bæredygtige og alsidige kød. Bogen indeholder lækre opskrifter, der spænder fra finere middage til hverdagsretter, indsigtsfuld information om både håndtering og forberedelse af kødet samt flotte billeder af anretningerne. Udløs de rige smagsoplevelser af ægte vildt med disse opskrifter og hjælp samtidig med at redde skovene. Ved at tappe ind i disse naturlige madreserver kan man hjælpe med at genoprette skovene, som er blevet nedbrudt af de voksende bestande af hjorte og vildsvin, på grund af manglende rovdyr såsom ulve. Da de spiser knopper og små træer, bidrager det til skovødelæggelse. Det uundgåelige resultat er, at skovfogeder er nødt til at forvalte dyrene. Og den mest velsmagende måde at løse dette problem på er ved at spise det."