Søg efter varer og mærker
Image Map

Jamie Oliver

Enkel madlavning

Jamie Oliver er kendt af de fleste som den entusiastiske tv-kok, der med sin unikke sammensætning af ingredienser har taget det britiske køkken til et højere niveau.

Jamie Oliver har sammen med Tefal udviklet to serier af køkkenredskaber, Tefal by Jamie Oliver, der indeholder gryder og pander af høj kvalitet.

Fundet 2 matchende produkter
Henter flere produkter...vent venligst

Jamie Oliver

Jamie Oliver står bag en lang række succesfulde tv-programmer, hvor han deler ud af sin viden om gode råvarer og madlavning. Hans interesse for mad startede allerede, da han som otteårig fik lov til at hjælpe til i køkkenet på forældrenes pub i Essex.

For Jamie Oliver er madlavning noget, der skal være sjovt. Den holdning deler han med folkene bag Tefal, som har produceret kvalitetsstegepander siden 1954 og er i dag blandt verdens førende udbydere af belagt køkkentøj. Et samarbejde var derfor oplagt. Sammen med Tefal har Jamie Oliver udviklet to serier af kvalitetspander og -gryder, Tefal by Jamie Oliver, der er blevet en stor succes.

De to populære Tefal by Jamie Oliver serier er udformet, så de passer til den almindelige forbrugers behov. Det unikke Thermo-Spot i midten af panderne fortæller dig, hvornår panden er klar, så du nemt kan tilberede din mad ved den helt rigtige temperatur. Alle produkter er testet i Jamie Olivers restaurant, hvor de har vist deres kvalitet og robusthed.