Vi kan vist rolige blive enige om at pizza er godt, men pizza fra stenovn er bare bedst! Heldigvis slipper du for at skulle køre land og rige rundt, for at få pizza i top klasse, for nu kan du lave pizzae nselv.
Velegnet til ovn og mikroovn Slagfast og nemt at rengøre Kan bruges på grill og gasblus
Pizza direkte fra stenovn - eller sådan næsten
Pizzastenen Emile Henry har en rillet bund, som giver dig en endnu sprødere pizzabund. Der er noget helt specielt ved brød bagt i en stenovn, det smager bare bedre. Og med denne pizzasten er det ikke en skam at invitere venner og familie over på pizza.
Stenen tåler op til +500 grader, og fryser ned til -20 grader, så gå du bare i gang med at varme grillen op, for pizzaen er klar lige om lidt! Stenen varmer så godt som støbejern og spreder varmen jævnt, så pizzaen ikke så nemt brænder på.
Det kendetegner Emile Henry
Emile Henrys stentøjsproduktion foregår i Frankrig, og her er traditioner og ekspertise gået i generationer hos de ansatte. De har deres egne forme som de bruger når de fremstiller stentøjet, og til slut mærkes produkterne med den ansattes egne initialer. Det er dit kvalitetsstempel for et stentøjsprodukt der er lavet med færdighed og viden for materialet.
Stentøjet fremstilles udelukkende af de bedste naturmaterialer, og er derfor helt uden nikkel, bly og cadmium. Så du kan trygt lave mad med produkterne fra Emile Henry. Desuden bliver der tænkt i bæredygtighed og økologi, da affald genanvendes og vandet fra produktionen filtreres og genanvendes i fremstillingsprocessen.
10 års garanti
Alt stentøj fra Emile Henry kan bruges i både ovn og mikroovn, og så tåler det maskinopvask og fryser helt ned til -20° C. Dette får du 10 års garanti på fra Emile Henry.